vineri, 23 septembrie 2011

Biomusic - Terapie prin muzica

  Un aspect important al muzicii este modalitatea prin care te poate echilibra. Intr-un secol in care tot ce este in jurul nostru se accelereaza si parca devine din ce in ce mai zgomotos, omul are tendinta sa isi piarda echilibrul interior. Un echilibru ce l-ar ajuta sa isi gaseasca scopul in viata si i-ar reda forta de a-si controla propriile ganduri. In tot acest hatis in care ne zbatem, Biomusic poate creea calea catre regasirea interioara. Biomusic este rezultatul a mai mult de 10 ani de cercetare si dezvolatere a doi compozitori, producatori si cercetatori autodidacti, Jean Luis-Fargier si Robert Lissalde.
Biomusic este un proces de influentare a frecventelor muzicale ce creeaza Campuri Uniforme de Unde Sonore (UFSW) sau campuri armonice benefice pentru orice corp viu cat si pentru mediu.
Acest proces muzical reprezinta o solutie simpla, eficienta si abordabila de a te reconecta la echilibrul fundamental al vietii si de ati recastiga armonia interioara. Prin trimiterea unor unde armonice cu o informatie revitalizanta catre apa sau catre orice corp, readuce si mentine apa sau corpul in starea sa armonioasa. Biomusic protejeaza impotriva oricarui efect disturbator asupra apei sau corpului, revitalizandu-i. Aceste efecte disturbatoare pot fi de natura sociala: stres - personal, relational, din mediu , teluric sau de natura electromagnetica precum: radiatiile telefoanelor mobile, antenele retelelor de telefonie, wifi, wii, calculatoare, TV, bluetooth, microunde, circuite electronice, aparate electrice, etc.

Efectele benefice ale Biomusic:

  - Intareste si restabileste forta vitala in orice corp viu;

  - Reechilibreaza corpul la nivel fizic, emotional si psihic;

  - Protejeaza impotriva stresului (personal, relational, din mediu);

  - Protejeaza impotriva poluarii electromagnetice;

  - Revitalizeaza apa (din aer, din corp, din mancare si bauturi, apa de la robinet);

  - Purifica aerul ambiental (prin revitalizarea apei din aer).

Ce se intampla prin revitalizarea apei?

  In timpul fiecarei interactiuni apa isi schimba formula ei H2O, deoarece fiecare corp sau substanta sunt de fapt niste molecule chimice care se combina si modifica strutura apei. De exemplu, apa pusa in cana preia anumite substante chimice ce se regasesc pe pahar (aceste substante chimice sunt rezultatul procesului industrial la care a fost supus materialul din care a fost facuta cana). Preluand aceasta substanta, formatul initial al apei si structura sa au fost modificate. In urma consumului apei din acest pahar, organismul uman preia si substanta chimica ce se regaseste acum in apa.
Prin expunerea apei la Biomusic, formula apei revine la forma sa initiala, eliminand intrusii. Asta deoarece vibratia emisa de Biomusic interactioneaza cu vibratia apei (fiecare corp  fizic sau substanta chimica reprezinta de fapt doar vibratii ale unor molecule ce se regasesc pe o anumita frecventa). Acest tip de vibratie emisa de Biomusic este formata dupa tiparul apei pure iar prin interactiunea cu vibratia apei o forteaza pe aceasta din urma sa revina la forma initiala.

Efectele benefice demonstrate in laboratoarele dr. Masaru Emoto;

  

In pozele de mai sus sunt reprezentate doua cristale de gheata inainte si dupa ce au fost purificate prin sunet.


Procesul revitalizarii apei;


Procesul de revitalizare a corpului (aura palmei);


Efectul de revitalizare asupra plantelor;


Sangele inainte de a fi expus undelor electromagnetice de la telefonul mobil:Sangele dupa ce a fost expus la undele electromagnetice:


Sangele dupe ce a fost revitalizat de undele Biomusic;


Substanta organica neexpusa la undele Biomusic;


Substanta organica expusa la undele Biomusic;

Un studiu geobiologic demarat de cercetatorii rusi Alexander Rusanov (inginer geologist) si Anatoly Pavlenoko (fizician la Universitatea din Kiev) ca si de geobiologistii experti francezi, Jean Uguen si Luc Leroy, membrii ai Prosantel Association din Brittany, a demonstrat ca efectele Biomusic schimba torsiunile de camp daunatoare inspre stanga in torsiuni de camp benefice spre dreapta.

Alte efecte benefice demonstrate ale Biomusic:

  - O marire puternica a nivelului vibrator;

  - O reechilibrare a umiditatii in aer;

  - O imbunatatire a oxigenului in aer;

  - O multiplicare a ionilor negativi in aer.

Alte studii au demonstrat ca efectele Biomusic asupra organismului uman au rolul de a schimba si de purifica organismul cat si aura.
 Cele mai intalnite beneficii ale Biomusic;

  - Consolidare, somn adanc si linistitor;

  - Reducerea nivelului de stres;

  - Mai multa energie pe parcursul zilei;

  - Stari de calm;

  - Sentimentul mai pregnant de centrare;

  - Sentimentul de vigilenta treaza;

  - O mai buna concentrare;

  - Starea generala de bucurie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu