marți, 27 septembrie 2011

Sexul tantric

  Cea mai puternica legatura a iubirii o reprezinta sexul. Subiect tabu o perioada mare de timp din considerente religioase, sexul a reprezentat pe langa principalul mod de reproducere si un mod de a te descarca energetic, dar si de a te reincarca energetic. Desi marea majoritate a oamenilor nu il includ in lista obiceiurilor spirituale, sa stiti ca sexul are o legatura mare cu spiritualitatea. Legatura se numeste Energia. Spiritualitatea in mai toate religiile omenirii se refera pe langa Divinitate, la Energie. Si dupa cum stim ca Totul este Energie, unul din factorii importanti ai vietii noastre il reprezinta Sexul. Facut din pasiune si fara a exagera, sexul reprezinta calea catre o sanatate de fier, dar si catre o viata echilibrata emotional.
Sexul tantric presupune cresterea in intensitate a energiei sexuale, marind schimbul de energie de la un partener la altul si eliberarea ei. Printr-o continua practicare veti obtine o conexiune profunda sexuala si veti trai un orgasm intens in care placerea va radia in tot corpul, de la zonele genitale catre extremitati.
Placerea nu este doar fizica. Ea reprezinta unirea emotionala si spirituala dintre partener si partenera. Aceasta uniune va duce la inflorirea relatiei pe toate planurile, eliminanand toate blocajele din interiorului cuplului. Sexul tantric te ajuta sa strangi cat mai multa energie, pe care mai apoi sa o folosesti pentru a stimula toate extremitatile nervoase ale corpului, nu numai a organelor sexuale.
Pentru inceput va trebuie niste lumanari parfumate, esente si uleiuri de masaj. Parfumurile si esentele va vor ajuta sa va izolati fizic, emotional si spiritual de restul lumii iar uleiurile de masaj va vor ajuta sa va relaxati. Inainte mai este recomandat sa va scuturati mainile si picioarele exact ca inaintea unui exercitiu, astfel stimulati circulatia sangelui in organism, inundand corpul cu energie.
Mai apoi partenerii trebuie sa se concentreze mai mult pe mangaieri, saruturi si senzatii, nu pe climax, lasand orgasmul sa vina de la sine. Este de preferat sa nu facem dragoste pe pat, e prea moale si induce somnolenta, mai degraba folosim podeaua.
Cel mai important aspect in sexul tantric este respiratia. Respiratia trebuie facuta de amandoi parteneri simultan. La fel ca la meditatie, trebuie sa ne concentram pe respiratie astfel incat sa expiram si sa inspiram destul de adanc, de aceea trebuie sa avem grija ca atmosfera din camera sa fie aerata corespunzator. Atunci cand veti avea orgasm il ve-ti simti in tot corpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu