marți, 18 octombrie 2011

Afirmatii care emana putere

 - Iubirea nu este niciodata slaba, gingasa sau delicata. Ea este forta pozitiva a vietii! Iubirea este cauza oricarei realitati pozitive sau bune.


 - Tot ce iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai deriva din iubire.


 - Forta pozitiva a iubirii poate creea orice realitate benefica, poate spori lucrurile bune din viata si poate schimba orice situatie negativa.


 - In fiecare zi si in fiecare clipa tu faci o alegere si te decizi daca doresti sau nu sa iubesti si sa strunesti puterea pozitiva a iubirii.


 - Legea atractiei este legea iubirii. Aceasta este legea care iti guverneaza viata.


 - Tu nu poti primi decat daca daruiesti. Daca daruiesti pozitivitate, primesti automat pozitivitate. Daca daruiesti negativitate, primesti automat negativitate.


 - Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea este ceea ce ai daruit tu candva.


 - Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sa negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.


 - Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (si se gandesc la ele) decat despre care nu le plac.


 - Descrie si comenteaza numai lucrurile bune care ti s-au intamplat de-a lungul zilei. Vorbeste numai despre ceea ce iti place. In acest fel le vei atrage in viata ta.


 - Tu ai capacitatea infinita de a vorbi numai despre lucrurile care iti plac (si de a te gandi la ele). De aceea, tu ai capacitatea infinita de a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti!


 - Iubeste. Atunci cand iubesti, tu te folosesti de puterea primordiala a Universului.


                                                                                             Rhonda Byrne - "Puterea"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu