luni, 10 octombrie 2011

Fructele si legumele viu colorate, factori determinanti in tratamentul impotriva cancerului

  Cu totii stim ca fructele si legumele sunt beneficice pentru organism. Dar un studiu desfasurat de o echipa de cercetatori de la Universitatea de stat Ohio, a scos la iveala faptul ca pigmentii numiti antocianine, de obicei de culoare rosie, albastra sau violeta, sunt compusi naturali care incetinesc dezvoltarea cancerului la colon si, in unele cazuri distrug complet tumorile.
  Acesti pigmenti se gasesc in fructele si legumele colorate precum strugurii rosii, rosiile, varza rosie, coacazele, boabele de soc, capsunile, ridichiile, etc.
  Un alt aliment extraordinar si care a fost socotit de catre cercetatori ca fiind un caz aparte, este porumbul rosu. In cadrul acestui studiu s-a descoperit ca porumbul rosu distruge 20% din celulele canceroase si nu ataca celulele sanatoase.
  Ridichiile sunt capabile sa incetineasca dezvoltarea celulelor canceroase cu 50 pana la 80%. Se pare ca puterea acestor antioxidanti se mareste atunci cand sunt combinati cu zaharul.
  Asadar o alimentatie corecta dublata printr-o gandire pozitiva pot creea minuni in cazul unei boli grave si pot reprezenta o alternativa la medicina alopata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu