miercuri, 26 octombrie 2011

Procesul creator

1. IMAGINEAZA-TI


   Foloseste-ti mintea pentru a-ti imagina situatia dorita si focalizeaza-te asupra acesteia. Imagineaza-ti ca ai obtinut deja ceea ce iti doresti. Imagineaza-ti ca te bucuri de realitatea dorita.


2. SIMTE


   Atunci cand iti imaginezi situatia dorita, urmareste sa simti o stare de iubire pentru ea. Imagineaza-ti si simte ca ai devenit, ai realizat sau ai obtinut ceea ce iti doresti.
   Imaginatia este o putere mentala care are capacitatea de a te conecta cu ceea ce iti doresti. Dorintele si sentimentele tale de iubire creeaza un camp magnetic, atragand catre tine realitatea dorita. Acesta este rolul tau in cadrul Procesului Creator.


3. FII PE RECEPTIE


   Forta iubirii are capacitatea de a se folosi de fortele vizibile si invizibile ale naturii pentru a-ti oferi ceea ce iti doresti. Ea se foloseste in acest scop de circumstante, de evenimente si de diferite persoane pentru a-ti indeplini dorinta.
   Daca iti doresti ceva, doreste-ti din toata inima. Dorinta inseamna iubire, iar daca nu ai o dorinta arzatoare in inima ta, nu poti acumula suficienta putere pentru a struni forta iubirii. De aceea, doreste-ti cu adevarat ceea ce vrei, la fel cum isi doreste un sportiv sa castige competitia, un dansator sa danseze si un pictor sa picteze. Doreste-ti din toata inima ceea ce vrei, caci dorinta arzatoare inseamna iubire si fara iubire nu poti primi ceea ce iti doresti!


                                                                          Rhonda Byrne... "Puterea"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu