joi, 2 februarie 2012

9 procedee curative

1. Amintiti-va mereu ca puterea curativa salasluieste in propriul dumneavoastra subconstient.


2. Deveniti constient de faptul ca increderea este asemenea unei seminte puse intr-un pamant fertil; ea va incolti si va da nastere unei plante din acelasi soi. Semanati ideea (samanta) in subconstient, udati-o si ingrijiti-o printr-o stare de asteptare plina de incredere si ea se va manifesta la timpul potrivit.


3. Ideea unei carti, a unei noi inventii sa a unei piese de teatru pe care urmeaza sa o realizati este cat se poate de reala in mintea dumneavoastra. De ce sa nu considerati ca acea idee a devenit deja relitate in planul fizic? Credeti in realitatea ideii, proiectului sau inventiei dumneavoastra si, in masura in care reusiti sa dobanditi aceasta incredere, veti constata ca ideea se materializeaza.


4. Atunci cand va rugati pentru binele cuiva, fiti convinsi de faptul ca forta cu care reusiti sa materializati o stare de sanatate, de perfectiune si de bucurie poate transforma prototipurile negative din subconstientul celui pentru care va rugati. Rezultatele miraculoase nu vor intarzia sa apara.


5. Vindecarile miraculoase de care ati auzit vorbindu-se sunt datorate puterii imaginatiei si a credintei care actioneaza asupra subconstientului si activeaza fortele curative latente.


6. Orice boala porneste din minte. Nimic nu se manifesta in corp fara sa aiba deja un prototip mental corespunzator.


7. Aproape orice simptom de boala poate fi provocat prin sugestia hipnotica. Aceasta demonstreaza marea putere a gandului.


8. Nu tratamentul medical este cauza vindecarii, ci doar credinta ferma.


9. Fie ca obiectul credintei dumneavoastra este "vazut", fie ca e "nevazut", veti obtine aceleasi rezultate. Subconstientul raspunde cu fidelitate oricarui gand care este suficient de puternic. Puteti considera credinta ca fiind tot un gand si trebuie sa o cultivati mereu; nu aveti nevoie de mai mult.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu