luni, 13 februarie 2012

ADN

ADN 
( sau acid dezoxiribonucleic)
-contine informatie
-codifica informatia necesara autoreplicarii
-contine informatiile necesare construirii unui organism viu
-cromozomii –fiecare cromozom din structura din structura noastra este un fir unic continuu de AND – o molecula mareAND este format din 4 molecule distincte: A (ademina), T ( timina), C (citozina) G ( guarina)

Spirala ADN are forma dublu elicoidala( arc spiral dublu)

A, T, C, G –reprezinta ,,literele,, care formeaza codul genetic

- enzimele sunt cele care separa chimic firele de ADN, sunt biocatalizatori

Nucleul fiecarei cellule umane contine 23 de perechi de cromozomi.· Mutațiile nu sunt altceva decat imperfecțiuni in procesul de sinteza al ADN-ului: o baza este in mod accidental ignorata („sarita”), introdusa sau copiata imperfect, sau lanțul este taiat prea devreme sau i se adauga baze la capete; aceste „operații” de baza genereaza toate mutațiile posibile.


· Mutațiile genetice sunt practic o alterare a unei parți din informația din molecula ADN. Este suficient ca, de exemplu, sa se ștearga doar o pereche de baze azotate dintr-o gena, pentru ca toata funcția genei sa fie abolita.ADN-ul uman contine gene extraterestreCorpul uman are 100.000 de miliarde de celule. În fiecare celula exista un nucleu care contine genomul uman compus din 46 de cromozomi care detin informatiile necesare construirii si functionarii corpului uman. Fiecare cromozom este de fapt un lant ADN de forma spiralata. Cromozomii sunt compusi din combinatii (numite nucleotide) ale celor 4 substante “de baza” denumite A, C, G si T (adenina, citozina, guanina si timina).


Aceste nucleotide sunt aranjate in grupuri de gene (ale caror semnificatii au fost descoperite de cercetatori) si care reprezinta 3 % din totalul materialului genetic uman. Restul de 97 % este un mister, pentru ca rolul sau nu este cunoscut.
Un grup de cercetatori care lucreaza la Proiectul Genomului Uman afirma ca una din explicatiile pentru existenta unei parti a restului de 97 % din secventele ADN-ului uman ar putea fi originea extraterestra.


Aceasta parte care aparent este inutila a si fost denumita initial “de umplutura”. Dar este foarte interesant faptul ca aceasta “umplutura” este COMUNĂ tuturor fiintelor de pe aceasta planeta, de la pesti si pana la animale si om.


Daca ne gandim la corpul uman ca la o carte, atunci toate paginile si textul cartii formeaza genomul uman. ADN-ul din fiecare celula umana contine ÎNTREAGA CARTE si stie sa construiasca intreg corpul uman. Cuvintele din aceasta carte sunt de fapt genele.Cercetatorii au analizat ADN-ul omului de Neanderthal si l-au comparat cu cel al omului modern (Cro Magnon), gasind numeroase diferente majore. Concluzia este ca in mod sigur nu a existat niciun raport sexual intre cele doua specii umane. Şi atunci, cum s-a ajuns la omul modern? Unde este legatura lipsa?


Cercetari colaborative inspirate de dr. Michael Salla sugereaza ca o parte din aceste gene “de balast” sau “inutile” reprezinta material genetic de origine non-terestra, identificand in acesta categorie peste 20 de tipuri de gene. Se crede ca aceste gene de origine extraterestra ar putea explica capacitatile extrasenzoriale psihokinetice, fiind asociate cu memoria colectiva genetica ale raselor umane extraterestre stravechi. Mai mult, aceste capacitati paranormale sunt asociate cu focalizarea in constiinta colectiva creatoare a tuturor fiintelor din univers.


Diferite tipuri de capacitati paranormale se crede ca devin active atunci cand secventele corespunzatoare de ADN sunt puse in stare de functionare. Spre exemplu, celebrele capacitati vindecatoare ale triburilor inapoiate aborigene au fost puse in legatura evidenta cu inalta spiritualitate a lor, care le permite sa acceada la aceste uimitoare manifestari superioare prin activarea genelor corespunzatoare, proces care este posibil datorita “memoriei” genetice.


De notat ca Iisus a recurs de multe ori la acest tip de vindecare spirituala, punandu-se in rezonanta constienta cu energiile divine prin activarea genelor specifice. O concluzie este evidenta: fara aceste gene specifice, nu ar fi existat posibilitatea rezonantei cu aceste energii inalte. De aceea se spune ca omul este facut “dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu”.


Ştiinta medicinei oficiale, care este doar prelungirea “de piata” a intereselor marilor companii farmaceutice mondiale, a ales sa nege existenta (de altfel dovedita) a acestor manifestari paranormale de vindecare si a potentialului uimitor pe care orice fiinta umana il are si care face posibile multe minuni.Planeta Terra este un urias experiment genetic?Exista numeroase marturii veritabile, atat personale, cat si inregistrari video, ale aparitiei navelor extraterestre pe cerurile planetei noastre. Unul dintre motivele prezentei extraterestre aici si acum este ca ei se intereseaza si studiaza rezultatul interventiei lor genetice pe aceasta planeta.


Zecharia Sitchin afirma: “faptul ca imensa parte a genomului uman se regaseste in toate formele de viata de pe aceasta planeta releva fara tagada ca exista o singura sursa a tuturor acestora”. Dupa indelungi analize, echipele Proiectului Genomului Uman au recunoscut ca ADN-ul omului contine 223 de gene care NU AU predecesori corespondenti in arborele evolutiv genetic de pe aceasta planeta!


Cum a ajuns omul sa detina aceste 223 de gene complet straine? Raspunsul oficial este ca acestea au fost inserate relativ recent in genomul uman prin transfer genetic direct. Dar ce inseamna aceste 223 de gene? Raspunsul il gasim singuri daca stim ca diferenta intre cimpanzei si oameni este de numai 300 de gene!O analiza a functiilor indeplinite de aceste 223 de gene “in plus”, realizata de echipa Genomului Uman si publicata in revista Nature, arata ca acestea includ sinteza unor proteine care intervin in fiziologie dar si unele care sunt determinante in “functionarea” psihologica a omului.Mai mult, aceste gene sunt responsabile de importante enzime neurologice care sunt fabricate numai in portiunea mitocondriala a ADN-ului, asa-numita “Eva”, pe care umanitatea o mosteneste numai pe linia jumatatii feminine, adica prin mama. Şi asta merge inapoi pana la celebra Eva, prima femeie umana.


Zecharia Sitchin afirma: “faptul ca imensa parte a genomului uman se regaseste in toate formele de viata de pe aceasta planeta releva fara tagada ca exista o singura sursa a tuturor acestora”. Dupa indelungi analize, echipele Proiectului Genomului Uman au recunoscut ca ADN-ul omului contine 223 de gene care NU AU predecesori corespondenti in arborele evolutiv genetic de pe aceasta planeta!


Cum a ajuns omul sa detina aceste 223 de gene complet straine? Raspunsul oficial este ca acestea au fost inserate relativ recent in genomul uman prin transfer genetic direct. Dar ce inseamna aceste 223 de gene? Raspunsul il gasim singuri daca stim ca diferenta intre cimpanzei si oameni este de numai 300 de gene!O analiza a functiilor indeplinite de aceste 223 de gene “in plus”, realizata de echipa Genomului Uman si publicata in revista Nature, arata ca acestea includ sinteza unor proteine care intervin in fiziologie dar si unele care sunt determinante in “functionarea” psihologica a omului.


Mai mult, aceste gene sunt responsabile de importante enzime neurologice care sunt fabricate numai in portiunea mitocondriala a ADN-ului, asa-numita “Eva”, pe care umanitatea o mosteneste numai pe linia jumatatii feminine, adica prin mama. Şi asta merge inapoi pana la celebra Eva, prima femeie umana.


Aici Zecharia Sitchin aminteste ca vechile texte sumeriene descriu in detaliu toate aceste aspecte legate de modul in care a fost modificat sangele umanoizilor de pe Pamant pentru a se crea fiintele umane superioare care suntem noi astazi.


Zecharia Sitchin afirma in cartile sale ca cercetari de zeci de ani i-au demonstrat ca o anumita specie de extraterestri a realizat manipulari genetice si tehnologice prin care oamenilor li s-a pus la dispozitie tot ce era necesar pentru a crea bogate si impresionante constructii religioase (cum ar fi piramidele egiptene) in care extraterestrii erau venerati ca “zei”.


Aceasta corupere a spiritualitatii umane a dus la exacerbarea materialismului in detrimentul dezvoltarii divine. Aceasta influenta este cel mai evident prezenta in Marile Piramide Egiptene, in Temple si alte constructii religioase cum ar fi catedralele.

Constructii religioase au devenit adevarate centre de propaganda si export a dogmei si ritualurilor. De multe ori aceste dogme au fost intentionat puse in competitie pentru a provoca razboaie si dezbinarea umanitatii.


Dr. Crick afirma: “Creaturi venite din alt sistem solar au adus semintele necesare vietii pe planete fara viata si, datorita interventiei lor pline de bunatate, viata a inflorit”.


Dr. Michael Salla si alti cercetatori afirma ca universul a luat fiinta ca expresie a constiintei colective, iar asa-numitele “gauri negre” sunt de fapt puncte de intrare pentru fiinte si alte entitati care s-au unit pentru a produce universul nostru.


Mai departe, Salla indica faptul ca aceste fiinte si entitati si-au unit eforturile pentru a determina aducerea in existenta a universului (din starea de non-existenta), facand aceasta ca un experiment bazat pe principiul liberului arbitru. Cu alte cuvinte, toate fiintele si entitatile care participa la crearea universului o fac fara a fi obligate.


Spiritualitatea este conditia de baza a existentei universale, si trebuie sa fie recunoscuta ca atare de stiintele moderne pentru a putea transforma integral potentialitatile umane in manifestari plenare, pentru evolutia deplina a omului.

preluat din... http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu