miercuri, 29 februarie 2012

Descoperiti drumul catre abundenta

1. Fiti indrazneti si solicitati dreptul la o viata prospera. Subconstientul se va supune acestor sugestii.


2. Nu va multumiti sa traiti la limita saraciei. Cereti inteligentei infinite mijloacele necesare pentru a face ceea ce doriti in orice moment. Descoperiti tezaurul imens ascuns la nivelul subconstientului.


3. Cat timp banii circula liber in viata dumneavoastra inseamna ca sunteti sanatosi din punct de vedere economic. Considerati banii ca fiind asemanatori cu fluxul si refluxul marii, mereu ritmic si constant. Caci atunci cand marea se retrage sunteti siguri ca ea va urca din nou.


4. Aplicand legile subconstientului, veti putea obtine intotdeauna suma de bani de care aveti nevoie, indiferent pe ce cale va vor veni acestia.


5. Unul din motivele pentru care multi oameni se zbat in lipsuri este faptul ca ei condamna banii. Ceea ce condamnati se indeparteaza de voi.


6. Nu faceti din bani un idol. Ei nu reprezinta decat un simbol. Amintiti-va ca adevaratele comori se afla in spiritul dumneavoastra. Sunteti aici pentru a trai echilibrat - deci trebuie sa aveti la dispozitie doar bunurile materiale de care aveti nevoie cu adevarat.


7. Banii nu reprezinta adevaratul scop al existentei. Cautati sa atingeti prosperitatea, bucuria, calmul launtric si dragostea pentru toate fiintele. Subconstientul va va oferi toate aceste calitati in armonie cu legile divine.


8. Saracia nu constituie o virtute si un motiv de lauda, ci o boala a spiritului. Trebuie sa va purificati mentalul de gandurile negative care dau nastere acestei stari penibile.


9. Aceasta existenta nu v-a fost data ca sa traiti intr-o cocioaba, nici sa va imbracati in zdrente sau sa va fie foame mereu.


10. Nu spuneti niciodata: "banii sunt murdari" sau "ii dispretuiesc". Ceea ce criticati se indeparteaza de voi. Nici-un lucru nu este bun sau rau, ci orientarea pe care i-o dati il face sa fie astfel.


11. Repetati frecvent: "Banii sunt utili. Ma folosesc de ei cu intelepciune, in mod constructiv si judicios. Ii daruiesc cu bucurie, iar ei imi sosesc multiplicati de mii de ori."


12. Banii nu sunt cu nimic mai prejos decat cuprul, plumbul sau fierul din minereurile pamantului. Cu adevarat rea este ignoranta si folosirea cu perversitate a puterilor subconstientului.


13. Daca va construiti o imagine mentala clara a ceea ce doriti sa obtineti raspunsul subconstientului si deci indeplinirea dorintei nu va intarzia sa apara.


14. Incetati sa tot cereti fara a da nimic in schimb, caci nici-un lucru nu este gratuit. Pentru a primi trebui sa oferiti. Chiar si in cazul in care lucrati cu subconstientul, trebuie sa fiti plini de daruire si sa folositi concentrarea mentala de care dispuneti in slujba idealurilor dumneavoastra.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu