vineri, 10 februarie 2012

Folositi-va de adevarul stiintific

1. Fiti asemenea unui inginer in lucru cu mentalul si folositi-va de tehnicile care si-au dovedit, fara urma de indoiala eficacitatea de-a lungul timpului, pentru a va construi o viata mai frumoasa si mai nobila.

2. Dorintele dumneavoastra reprezinta rugaciunile dumneavoastra. Imaginati-va ca dorintele va sunt deja indeplinite si cautati sa traiti plenar emotiile legate de ele. Astfel, veti experimenta cu adevarat bucuria rugaciunii satisfacute.

3. Incercati sa rezolvati mai intai probleme usoare cu ajutorul acestor tehnici.

4. Puteti dobandi o sanatate radioasa, succesul si fericirea cu ajutorul gandurilor benefice si constructive pe care le intretineti in laboratorul secret din mintea dumneavoastra.

5. Faceti mai multe experiente pana cand veti deveni siguri ca inteligenta nelimitata a subconstientului raspunde gandurilor pe care dumneavoastra le orientati constient.

6. Ca sa fiti siguri ca dorinta va va fi indeplinita, bucurati-va dinainte si fiti mereu relaxati.

7. O imagine mentala clara valoreaza cat mii de cuvinte. Subconstientul va manifesta orice imagine pe care o intretineti in minte cu perseverenta si incredere.

8. Evitati orice efort sau tensiune mentala in rugaciune. Intrati intr-o stare de somnolenta si adormiti cu sentimentul, chiar cu certitudinea, ca rugaciunea dumneavoastra va fi ascultata.

9. Amintiti-va ca inima plina de recunostinta este intotdeauna aproape de toate comorile universului.

10. A afirma inseamna a declara un lucru adevarat. Daca veti adopta aceasta atitudine in ciuda oricaror aparente, in mod sigur veti primi raspuns la rugaciunile dumneavoastra.

11. Captati undele mentale ale armoniei, sanatatii si calmului launtric prin contemplarea dragostei si a splendorii lui Dumnezeu.

12. Orice veti decreta cu hotarare, se va indeplini. Decretati deci ca armonia, sanatatea, pacea si abundenta se manifesta din plin in viata dumneavoastra.

preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu