luni, 27 februarie 2012

Folositi-va de puterea subconstientului

1. Hotarati-va sa deveniti prosperi cu ajutorul subconstientului dumneavoastra.


2. Daca veti munci pana la epuizare ca sa castigati bani multi doar prin munca bruta riscati sa va consumati prematur. Nu este nevoie sa va epuizati sau sa luptati din greu, fizic vorbind, pentru a atinge starea de prosperitate, daca intelegeti mecanismele.


3. Prosperitatea este intai de toate un prototip mental. Fixati acest prototip adanc la nivelul subconstientului.


4. Majoritatea oamenilor se zbat in lipsuri pentru ca nu stiu sa aplice legile mentalului in viata de zi cu zi.


5. Repetati cuvantul "prosperitate", calmi si concentrati, timp de cel putin 5 minute in fiecare zi, intr-o stare de relaxare profunda si de meditatie. Aveti incredere, subconstientul va materializa aceasta sugestie astfel incat sa va indeplineasca dorinta.


6. Sentimentul de prosperitate atrage, prin rezonanta, prosperitatea. Nu uitati niciodata acest lucru.


7. Este esentiala armonizarea intelectului cu subconstientul, pentru ca subconstientul accepta tot ceea ce simtiti ca este real, ideile dumneavoastra dominante. Cultivati cu grija doar ideea de abundenta si urmariti sa nu dati atentie lipsurilor.


8. Pentru a evita un conflict intre dorinta si realitate, folositi sugestia urmatoare: "Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai prosper".


9. Repetati cu perseverenta cuvintele: "Veniturile mele cresc in fiecare zi, am din ce in ce mai mult succes".


10. Nu mai folositi exprimari de genul: "Nu avem nimic", caci in acest fel nu faceti decat sa va agravati lipsurile.


11. Depuneti in subconstient ganduri de succes, prosperitate, abundenta. Mai devreme sau mai tarziu efectele vor deveni vizibile.


12. Urmariti sa nu permiteti revenirea gandurilor pesimiste si sa nu negati ceea ce ati afirmat cu putin timp inainte pentru a nu neutraliza rezultatul final asteptat.


13. Mentalitatea dumneavoastra gresita constituie cauza reala a starii materiale dificile in care va aflati. Fiti increzatori. Oricand subconstientul va poate revela o idee care sa valoreze milioane.


14. Invidia, gelozia si critica sunt tot atatea piedici care trebuie eliminate. Urmariti sa va bucurati de fericirea si prosperitatea celor din jurul dumneavoastra.


15. Orice obstacol in calea afirmarii dumneavoastra isi are radacinile in minte. Impacati-va cu dumneavoastra insiva si chiar cu cei mai norocosi decat voi; astfel veti reusi sa eliminati treptat toate obstacolele.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu