miercuri, 8 februarie 2012

Idei care va pot ajuta la vindecarea oricarei boli

1. Deveniti constienti de sursa oricarei vindecari. Urmariti sa realizati faptul ca daca va orientati intr-o directie buna forta subconstientului, puteti sa eliminati orice boala a corpului sau a mintii.


2. Elaborati un plan bine definit si formulele potrivite pentru a face ca dorintele dumneavoastra sa patrunda in subconstient.


3. Imaginati-va cu claritate ceea ce doriti si deveniti constient ca acel lucru reprezinta deja o realitate intr-un plan subtil. Perseverati si veti obtine sigur rezultate.


4. Urmariti sa intelegeti ce inseamna credinta. Ea reprezinta un gand intretinut cu perseverenta prin care dumneavoastra deveniti creatorul unei anumite realitati.


5. Sa va complaceti in boala sau sa credeti ca sunteti vulnerabili, acesta este cel mai rau lucru pe care-l puteti gandi. Credeti cu tarie in sanatatea perfecta, in prosperitate, in pace si in ocrotirea divina.


6. Gandurile nobile si puternice pe care le intretineti in mod perseverent in minte se vor transforma in realitate pe masura naturii lor benefice si a credintei dumneavoastra.


7. Folositi beneficiile terapiei prin rugaciune in viata de zi cu zi. Alegeti un proiect, o idee, o imagine mentala. Focalizati-va mental si emotional asupra acelei idei si mentineti-o cu fermitate pana ce rugaciunea vi se va indeplini.


8. Amintiti-va ca daca doriti cu adevarat sa aveti puterea de a vindeca o puteti obtine prin credinta si prin cunoasterea modului in care conlucreaza constientul si subconstientul. Deci, credinta se obtine si prin cunoastere.


9. Credinta totala se manifesta atunci cand se obtin vindecari ale unor bolnavi chiar fara a fi cunoscute exact fortele care intervin.


10. Rugati-va pentru cei pe care ii iubiti si care sunt bolnavi. Relaxati-va mintea si emiteti ganduri de sanatate, vitalitate si perfectiune, ganduri care se vor transmite in mentalul subiectiv (subconstientul) macrocosmic si, ajungand la bolnav, il vor ajuta sa se vindece.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu