marți, 14 februarie 2012

Idei de retinut despre subconstient II

1. Subconstientul este adevaratul constructor al corpului; el lucreaza 24 de ore pe zi. Gandurile dumneavoastra negative ii perturba insa procesele vitale, impiedicand armonizarea si bunastarea intregii fiinte.


2. Sugestionati subconstientul sa va raspunda la o intrebare pe care o formulati inainte de a adormi. El o va face negresit.


3. Supravegheati-va gandurile. Orice idee acceptata este trimisa de la creier spre plexul solar - numit si "creierul abdominal" - si se va manifesta ca atare.


4. Deveniti constienti de faptul ca puteti sa va transformati oferindu-i subconstientului un nou prototip (tipar) al fiintei dumneavoastra fizice si psihice.


5. Activitatea subconstientului este orientata mereu catre viata. Datoria dumneavoastra este aceea de a va controla mentalul subconstient. Hraniti-l numai cu ganduri armonioase, pure si benefice. Subconstientul va reactiona totdeauna la ceea ce obisnuiti sa ganditi.


6. Corpul isi reinoieste complet celulele la fiecare 11 luni. Va sta deci in putere, oricand, sa va transformati corpul daca va schimbati gandurile, veghind ca ele sa fie mereu armonioase.


7. Starea de sanatate este normala. Este anormal sa fii bolnav. Principiul armoniei este innascut in noi.


8. Gelozia, neincrederea, anxietatea, toate acestea afecteaza nervii si glandele, provocand tot felul de suferinte mentale si fizice.


9. Ceea ce afirmati si simtiti in mod constient se va manifesta in mintea, corpul si actiunile dumneavoastra. Orientati-va benefic atitudinea si comportamentul; veti fi inundat atunci de imensa bucurie a vietii.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph MurphyNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu