joi, 23 februarie 2012

Johnnie Jackson... o adevarata forta a naturii

Nascut la data de 30 ianuarie 1971 in Hammonton, NJ SUA, Johnnie descopera calitatile sale atletice in timp ce isi antrena corpul pentru fotbal. La sfatul instructorului acesta se antreneaza mai dur si imediat observa cum organismul sau raspunde acestui tip de antrenament. Desi continua sa mai joace fotbal american, acesta se antreneaza pentru a concura in concursurile locale de culturism. Dupa mai multe concursuri locale, Jackson concureaza in 2001 la Nationale pe care le castiga, devenind profesionist. Primul sau concurs profesionist este Noaptea Campionilor, unde ocupa locul 5. Mai apoi concureaza la Pro Ironman Invitational unde se plaseaza pe noua. Desi de fiecare data acesta se prezinta cu un corp foarte dens, striat si simetric, Jackson nu reuseste sa tinteasca podiumul deoarece detine o masa musculara mai mica decat "monstrii" Ronnie Coleman sau Jay Cutler. Desi nu detine o masa musculara uriasa, Johnnie dispune de o forta incredibila. El este recunoscut ca fiind cel mai puternic culturist profesionist din aceasta perioada. De fapt tot tipul sau de antrenament este bazat pe miscari de powerlifting. In prezent acesta locuieste la Forth Worth, Texas si se pregateste pentru urmatoarele concursuri din acest an.

Palmares:


  • 1998 NPC Texas State Championships, Middleweight, 2nd
  • 1999 NPC Junior Nationals, Light-Heavyweight, 1st
  • 1999 NPC Nationals, Light-Heavyweight, 11th
  • 2000 NPC USA Championships, Light-Heavyweight, 2nd
  • 2001 NPC Nationals, Light-Heavyweight, 1st and Overall
  • 2001 NPC USA Championships, Light-Heavyweight, 1st
  • 2002 Show of Strength Pro Championship, 10th
  • 2003 Grand Prix England, 5th
  • 2003 Grand Prix Holland, 5th
  • 2003 Ironman Pro Invitational, 9th
  • 2003 Night of Champions, 5th
  • 2003 Mr. Olympia, 11th
  • 2003 San Francisco Pro Invitational, 9th
  • 2003 Show of Strength Pro Championship, 10th
  • 2004 Grand Prix Australia, 8th
  • 2004 Hungarian Pro Invitational, 5th
  • 2004 Ironman Pro Invitational, 7th
  • 2004 Mr. Olympia, 14th
  • 2004 San Francisco Pro Invitational, 9th
  • 2004 Show of Strength Pro Championship, 7th
  • 2004 Toronto Pro Invitational, 2nd
  • 2005 Europa Supershow, 2nd
  • 2005 Mr. Olympia, 11th
  • 2005 Toronto Pro Invitational, 2nd
  • 2006 Arnold Classic, 13th
  • 2006 San Francisco Pro Invitational, 7th
  • 2006 Europa Super Show, 3rd
  • 2006 Montreal Pro, 1st
  • 2006 Atlantic City Pro, 2nd
  • 2006 Mr. Olympia, 13th
  • 2007 Atlantic City Pro, 1st
  • 2007 Mr. Olympia, 9th
  • 2008 Ironman Pro Invitational, 5th
  • 2008 Arnold Classic, 9th
  • 2009 Ironman Pro - IFBB, 10th
  • 2009 Tampa Pro - IFBB, 8th
  • 2009 Europa Pro - IFBB, 12th
  • 2010 Phoenix Pro - IFBB
  • 2010 Arnold Classic- IFBB, 12th
  • 2010 New York Pro- IFBB, 8th
  • 2010 Tampa Pro - IFBB, 3rd
  • 2010 Europa Pro - IFBB, 6th




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu