marți, 21 februarie 2012

Secretele succesului

1. Efortul exagerat, constrangerea mentala demonstreaza anxietate si neincrederea in fortele subconstientului.


2. Daca acceptati o anumita sugestie in timp ce sunteti intr-o stare de relaxare profunda, aceasta va patrunde mai usor in subconstient si va deveni realitate.


3. Nu tineti seama de tipare si de metode traditionale, caci veti ajunge sa va conditionati singuri. Orice intrebare are un raspuns, iar subconstientul il va revela mai devreme sau mai tarziu.


4. Nu ascultati bataile inimii, nici respiratia; nu va indoiti nicio clipa de sanatatea dumneavoastra.


5. Fiti convinsi ca sunteti sanatosi si ca va veti insanatosi. Nu va plangeti mereu de lipsa banilor si ei nu va vor lipsi niciodata. Constientizati pe cat posibil in fiecare clipa gandurile si sentimentele ce va anima fiinta.


6. Imaginatia este o unealta foarte puternica si ea va sta mereu la dispozitie. Imaginati-va ca sunteti perfecti si veti deveni perfecti.


7. Evitati conflictele dintre constient si subconstient. Atunci cand doriti sa va impregnati benefic subconstientul, intai relaxati-va profund si intrati intr-o stare de receptivitate si interiorizare. Apoi imaginati-va cum ar fi daca dorinta vi s-ar indeplini si simtiti plenar bucuria reusitei. Un moment foarte bun este cel dinaintea somnului. Dormiti in pace si treziti-va cu bucurie.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu