duminică, 4 martie 2012

Idei de retinut pentru a atinge succesul

1. Succesul inseamna sa reusesti in tot ceea ce ti-ai propus. Daca veti fi calmi, fericiti, multumiti si veti face mereu ceea ce va place, veti dobandi cu siguranta succesul deplin in viata.


2. Analizati-va cu atentie, descoperiti ce va place cu adevarat sa faceti si actionati perseverent in acel sens. Daca nu reusiti sa va dati seama, cereti sa fiti ghidati pentru a descoperi directia in care va puteti manifesta plenar.


3. Specializati-va in domeniul ales si cautati sa aflati tot mai multe despre el.


4. Reusita nu apartine celor egoisti, ci celor care si-au faurit un ideal din servirea si ajutorul intregii umanitati.


5. Nu poate fi vorba de reusita fara pacea mintii.


6. Pentru a reusi trebuie sa aveti deplina incredere.


7. Daca va imaginati cu claritate scopul subconstientul va va pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru indeplinirea sa.


8. Gandul insotit de sentiment si aspiratie pozitiva devine o forta uriasa careia nimic nu i se poate opune.


9. Imaginatia controlata poate realiza miracole caci ea ne pune la unison cu puterile latente ale subconstientului.


10. Daca doriti sa obtineti succesul pe plan profesional imaginati-va ca seful sau cineva pe care il pretuiti foarte mult va felicita si va admira sincer. Dati viata si forta acestei imagini prin sentimente pozitive. "Auziti" vocea, "observati" gesturile specifice. Vizualizati mental aceasta imagine cu perseverenta, ocupandu-va toti timpii morti ai zilei cu aceasta actiune. Cu siguranta ca, in timp, va veni si bucuria reusitei.


11. In subconstient sunt pastrate toate amintirile si impresiile traite. Pentru a va imbunatati memoria emiteti de multe ori aceasta sugestie: "Memoria infinita a subconstientului imi reveleaza in orice moment ceea ce am nevoie sa stiu".


12. Daca doriti sa vindeti ceva afirmati repetat, incet si cu atentie urmatoarele: "Intelepciunea subconstientului stie deja care este cumparatorul ideal pentru acest lucru si il atrage catre mine." Veti fi uimiti sa constatati ca asa stau lucrurile si in realitate.


13. Ideea de succes contine in ea toate elementele si aspectele succesului. Repetati de multe ori, cu incredere si convingere, cuvantul succes, dinamizand astfel puterile ascunse care va pot duce la obtinerea unui succes deplin.


preluat din... "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu