duminică, 8 aprilie 2012

Puterea de a va alege drumul propriu

1. Asa-zisele esecuri nu sunt decat trambuline catre viitorul succes.


2. Credinta nu este altceva decat constientizarea deplina a Puterii Cosmice din voi. Cel care a obtinut aceasta incredere nu mai are nevoie de nimic.


3. Practicati o scurta meditatie dimineata, la pranz si seara, indreptand iubire, bunastare si bunavointa catre toti cei din jurul vostru si veti observa o schimbare uluitoare in relatiile voastre cu ceilalti.


4. Atunci cand cautati indrumare, afirmati cu incredere si simtire: Sunt ghidat divin in tot ceea ce fac. Dumnezeu imi arata calea. Raspunsul va aparea clar in mintea constienta.


5. Veti prospera in toate domeniile doar aderand la adevarurile fundamentale ale vietii, care sunt aceleasi - ieri, azi si intotdeauna.


6. Focalizati-va mintea asupra viziunii de victorie si triumf si puteti fi siguri de succes. Un succes sterge cu totul sute de esecuri.


7. Sunteti ceea ce ganditi tot timpul. Acordati-va la Sursa infinita a vietii si lasati viata sa curga sub forma abundentei, sigurantei, actiunii drepte si expresiei adevarate de sine.


8. Afirmati frecvent: Am incredere in Dumnezeu si in toate lucrurile bune. Traiesc mereu in asteptarea plina de bucurie a tot ceea ce este mai bun, mai minunat, iar miracole neasteptate apar in viata mea in fiecare zi. Daca procedati astfel, veti prospera in toate modurile.


9. Credinta adevarata nu poate fi intr-un cal, o institutie, un individ sau un crez, ci mai degraba in Dumnezeu si in legile subconstientului, care nu se schimba niciodata.


10. Aveti incredere in adevarurile eterne care nu se schimba niciodata.


extras din cartea... "Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu