duminică, 29 aprilie 2012

Sfarsitul este inceputul

Transmis de Neale Donald Walsch  


Fiecare moment al vietii noastre este cu adevarat sacru, deoarece fiecare moment se termina. Acest lucru nu este
ceva necunoscut. Fiecare stie ca orice moment se termina, dar nu stie ca din acest motiv fiecare moment este sacru. Si chiar daca fiecare stie acest lucru, multi oameni spera ca aceasta experienta minunata nu se termina cu adevarat. Exista o contradictie in acesti termeni, totusi oamenii inca mai sant angajati in aceasta dorinta. Ei spera ca relatia lor perfecta nu se va termina niciodata sau ca slujba lor perfecta sau ca fericirea prezenta nu se va termina niciodata - dar acestea intotdeauna se termina.


Aceasta nu inseamna ca nu vor fi sau nu pot fi inlocuite de o noua fericire, dar fericirea prezenta se va termina intotdeauna. Este important sa stiti ca sfarsitul fericirii noastre prezente este inceputul noii noastre fericiri. Acum, daca fericirea cuiva este legata de prezent si de circumstantele particulare, fericirea altcuiva este intotdeauna in primejdie. Daca fericirea cuiva trece peste valul tuturor evenimentelor si intr-adevar le creaza, atunci acesta a descoperit si imbratisat Experienta Sacra. Fiecare moment este ca un fulg de zapada, de o frumusete uluitoare, perfect in desenul sau, absolut individual , ca nici un alt fulg, ceea ce il face atat de remarcabil si sacru. Nu ne indragastim de oameni din exact acelasi motiv? Atunci de ce nu ne indragostim de momente exact in acelasi mod? Decizia de a face asta este inceputul Experientei Sacre. Acesta este punctul de alegere al creatiei sacre. Nu exista nimic mai profund inspirat si absolut plin de putere decat acest fapt ca fiecare moment este nou. Se naste, traieste si moare chiar
ACUM. Chiar aici, chiar ACUM se naste fiecare moment. Chiar aici, chiar ACUM fiecare moment traieste. Chiar aici, chiar ACUM fiecare moment se termina. Totul se intampla in acelasi timp, in acest moment, chiar ACUM.


Miracolul este ca acest Moment poate fi recreat de la moment la moment sau creat intr-un nou mod, cu orice fel de modificari, schimbari, amplificari sau ajustari pe care le alegem. Noi nu mai santem cei care am fost ieri. Nu santem nici chiar cei care am fost cu un moment in urma. Nimic nu este. Si totusi, poate fi, daca alegem sa fie. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa recream. In viata, noi ne putem recrea pe noi insine asa cum am fost sau ne putem recrea din nou. Intotdeauna ne putem reface. Nu se pune problema daca, ci cum. Ne recream cum am fost inainte sau in cea mai mare versiune pe care am avut-o vreodata despre Cine Santem Noi?


Imbratisari si iubire, Neale.


Sursa : www.spiritlibrary.com

preluat din... http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu