marți, 26 iunie 2012

Adevarul profetiilor

Nostradamus, Baba Vanga, Edgar Cayce, cu totii au fost niste profeti foarte buni. Au profetit razboaie, dezastre, perioade de glorie dar si de pace. Pe langa multe profetii exacte au si gresit. Surprinzator, am spune. Daca tot au reusit sa prezica foarte exact anumite evenimente, de ce au gresit mai apoi?
Daca e sa ne luam dupa miturile cele mai vechi ale omenirii, se spune ca Universul a cladit o adevarata "biblioteca" a tuturor vremurilor ce au fost dar si a vremurilor ce va sa vina. Aceasta biblioteca se numeste Memoria Akashica (Akasha este un termen sanscrit ce semnifica eter sau spatiu). Conform acelor mituri tot ceea ce faci intr-o viata se inregistreaza in aceasta memorie universala numita Akasha. Dar aici se gaseste si ceea ce vei face in viitor.
Comparand cu ceea ce au descoperit specialistii din fizica cuantica, Universul pare a fi un imens computer care contine toate datele posibile. Iar noi ca indivizi si ca societate vom "tasta" datele pe care le vrem. In aceasta memorie exista orice intamplare din trecut dar exista si orice varianta pentru orice intamplare care va veni in viitor. Aceasta memorie insa este "stocata" pe mai multe nivele vibrationale.
Inregistrarile pe banda sau disc din ziua de azi (cd-ul, banda de casetofon sau placile de vinil) au la baza acest adevar. Orice molecula are capacitatea de stoca informatie sau contine la randul ei informatie intr-un infinit de variante.
Totul depinde de noi ce varianta vom alege din aceasta "schema cosmica" pentru a ne construi viitorul. Nimic nu este batut in cuie. Totul este la alegerea noastra. Si aceasta alegere variaza permanent.
Revenind la profetiile care implica viitorul nostru, nimic nu este fix. Nostradamus, Baba Vanga sau Edgar Cayce au profetit viitorul pe care l-au accesat ei si care s-a potrivit cu nivelul lor vibrational. Ei s-au pozitionat intr-o realitate pe care au descris-o pana inspre viitor. Noi ne-am pozitionat intr-o realitate vibrationala asemanatoare dar nu fixa cu acesti profeti, in schimb prezentul este la alegerea noastra. Acesti profeti nu ne pot influenta realitatea prezenta, doar noi o putem influenta.
Ei au fost capabili sa vada curentii vibrationali dupa care se ghideaza viitorul omenirii si ce e drept omenirea s-a indoit in fata acelor curenti, nefiind in stare sa isi construiasca propria realitate. Dar exista sanse foarte mari ca realitatea in care traim sa nu respecte aceleasi vibratii. Si asta se vede in greselile pe care le-au facut si pe care le vor mai face. Fiindca noi nu avem un viitor deja stabilit, avem doar variante de viitor, pe care, cu stiinta sau fara, le vom alege. Poate de data asta, alegerile vor fi mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu