joi, 21 iunie 2012

A ajuns omul pe Luna ?

Toata planeta vazut cum Neil Armstrong a facut un "pas mic pentru el si un pas urias pentru omenire" pe singurul nostru satelit natural. Dar chiar asa s-a intamplat. Mai mult ca sigur ca oamenii au ajuns pe Luna, nu ma indoiesc de asta. Dar imaginile pe care NASA ni le prezinta nu sunt de pe Luna. Sunt niste falsuri. Chiar NASA  a recunoscut ca inregistrarile si pozele originale nu mai sunt si ca pozele si inregistrarile de pe TV si de pe internet sunt de fapt niste replici. Dar cum au pierdut ei inregistrarile originale? Nu cred ca le-au pierdut ci nu vor sa ni le arate. Motivele nu se stiu exact. Dar se banuiesc.
In schimb pe Luna nu stim daca ei au ajuns cu rachetele pe care ei ni le arata sau cu alte vehicule mult mai sofisticate. Fiindca vehicule mai sofisticate chiar aveau. Aveau nemtii vehicule mai sofisticate de dinainte de programul Apollo. Iar cum americanii au pus mana pe toate inventiile nemtesti din perioada interbelica, banuiesc ca au pus mana si pe acele vehicule avansate. Asa ca ei le-au facut si mai avansate si probabil ca au putut sa calatoreasca mult mai departe decat ne spun ei.
Asa ca nu ma indoiesc ca au ajuns pe Luna. Poate au ajuns si pe Marte. Dar acest lucru este strict secret. Mai toti stiu ca NASA sau guvernele ne prezinta unele inventii dupa foarte multi ani de la inventarea lor. De exemplu, primul avion Stealth a fost conceput imediat dupa razboiul din Coreea de Nord sau chiar mai devreme. Dar oamenii de rand au auzit de el doar prin anii 90. Dupa circa 40 si ceva de ani... daca nu chiar mai mult. Asa ca unele inventii le vom vedea peste mai multi ani.
Dar sa revenim la Luna. NASA  ajuns la Luna mai mult ca sigur. Ce au gasit ei acolo, nu se stie. Daca presupunem ca acum multi ani a existat pe Pamant o civilizatie mai dezvoltata decat a noastra, mai mult ca sigur ca ei au ajuns la Luna. Chiar au si colonizat-o. Si mai mult ca sigur ca NASA a stiut asa ceva. Asa ca s-au dus sa vada cu ochii lor ce e acolo. Si mai mult ca sigur ca nu au riscat ca lumea intreaga sa stie. Isi pierdeau avantajul de a fi singurii cunoscatori. Sunt unele voci care sustin ca o civilizatie extraterestra ar avea chiar acum baze pe Luna. Cine stie? Oricum prea devreme nu vom afla asta cu siguranta. Cert e ca acele imagini de pe Luna, nu prea sunt de pe Luna. Ele au fost facute intr-un studiou, multe voci spunand ca au fost facute chiar de catre celebrul regizor Stanley Kubrika.
Asa ca in aceasta perioada nu avem ce celebra. Adevaratul "pas urias pentru omenire" nu se stie cand a fost facut. Si poate nu americanii l-au facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu