miercuri, 20 iunie 2012

Contactul a inceput.... de mult timp

Omenirea s-a simtit singura in tot acest Univers infinit si rece. Asa ca din timpurile cele mai vechi am cautat sa stim daca mai avem cu cine imparti acest vast teritoriu care se numeste Univers. Cautarea a dat raspuns, cel putin asa au spus cei din vechime.
Ziduri pline de inscriptii si zeci de manuscrise ne povestesc de zeii care au venit pe Pamant si care au luat contact cu omenirea. Acestia au lasat oamenilor intre timp niste invataturi valoroase. Oamenii la randul lor au ascuns aceste invataturi si le-au mascat sub forma unor povesti sau simboluri.
Acum daca stam si ne gandim putem zice ca acestea au fost doar fabulatii ale vechilor locuitori ai Terrei. Dar aceste simboluri sau povesti persista si acum in randul societatii pe care o avem. Ca exemplu, avem simbolurile egiptene. Acestea au fost preluate de mai multe societati secrete printre care si francmasoneria. Importanta pe care le-o da aceste societati secrete simbolurilor si grija cu care le tine secrete semnificatiile ne face sa credem ca aceste simboluri au povesti adevarate.  Aceste simboluri sunt prezente peste tot in societatea noastra, le vedem in filme, in carti, pe cladiri si chiar pe bancnote. Chiar orase intregi au fost construite pe baza acestor simboluri, exemple fiind: New York, Washington, Londra, Paris, Praga si lista poate continua cu multe orase, printre care si orase din Romania.
Trecand de aceste simboluri, acesti asa zisi zei care au coborat pe Pamant probabil ca erau extraterestri. Chiar sunt povesti care ne povestesc de entitati de forma oamenilor dar mai inalti care calatoreau cu tot felul de vehicule spatiale. Aceste povesti sunt prezente in traditiile fiecarui popor.
Acum ne punem urmatoarele intrebari: de ce nu ne contacteaza si azi si de ce nu se arata? Conform declaratiilor multor oameni (multi oameni au declarat ca au fost rapiti sau contactati de catre entitati extraterestre... numarul lor este destul de mare si este in continua crestere) se pare ca aceste entitati ne contacteaza si azi. Dar la fel ca si in vechime, nu se arata tuturor. Se arata doar celor care sunt pregatiti de asa ceva.
Adevarat e ca oamenii nu sunt pregatiti de un contact de gradul trei la nivel global. Si asta pentru ca exista multe suspiciuni legate de acesti extraterestrii. De la faptul ca ar fi demoni pana la frica de a ne invada. Aceste suspiciuni sunt niste prostii care sunt "hranite" de mass media prin filme tampite in care aceste entitati sunt prezentate ca fiind demonice si incredibil de rele. Dar daca ar fi fost rele am fi simtit-o pe pielea noastra de mult timp.
Multi se mai intreaba... de ce nu ne mai lasa invataturi la fel ca inainte? Ne lasa si acum invataturi, dar trebuie sa le luam in seama. Exemplu fiind chiar cercurile in lanurile de grau pe care multi le considera manopera unor oameni care nu au ce face si care stau nopti la rand in lanuri muncind de zor la aceste cercuri. Aceste cercuri apar permanent, dar mass media are grija sa nu fie prezente prea mult pe tabloul lor de stiri. Curios este ca aceste cercuri in lanurile de grau apar in marea lor majoritate in timpul unor furtuni foarte mari. Deci se exclude ipoteza ca cineva sa stea in timpul unor furtuni mari si sa faca niste cercuri kilometrice in lanurile de grau si porumb. Spun kilomtrice deoarece sunt facute pe suprafete foarte mari. Unele acopera chiar mai mult de un kilometru patrat. Daca ati fost atenti la aceste lanuri ele sunt facute dupa niste forme precise ce reprezinta dupa parerea multor specialisti forme fizice cunatice care stau la baza formarii realitatii noastre.
Asa ca aceste entitati ne invata in continuare. Trebuie doar sa fim atenti si vom sti ceea ce ei vor sa ne spuna.
In rest pot spune doar atat... contactul a inceput si asta de mult timp. Ei ne-au contact dintodeauna. Si ar fi ilogic sa nu ne fi contactat. Ei fac parte la fel ca noi dintr-o unica Constiinta si sunt interconectati cu noi din toate punctele de vedere... spiritual, energetic si fizic.
Constiinta este Viata... asa ca viata este prezenta in tot Universul in toate formele posibile. Si tot ceea ce este viata comunica. Nimic nu tace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu