luni, 25 iunie 2012

Cum sa invingeti ingrijorarea

Ingrijorarea prelungita va seaca de vitalitate, de entuziasm si de energie, transformandu-va fizic si mental intr-o epava. Medicii psihosomatici arata ca ingrijorarea cronica se afla la baza a numeroase boli, cum ar fi: astmul, alergiile, tulburarile cardiace, presiunea sanguina marita si altele, prea numeroase pentru a le aminti.
Mintea ingrijorata este confuza, divizata si se concentreaza pe o multime de lucruri care nu sunt reale. Ingrijorarea poate fi inlaturata prin aplicarea legilor mentalului.
Problema se afla in mintea voastra. Aveti o dorinta, pe care daca ati realiza-o, problema ar fi rezolvata. Dar cand va uitati la conditiile si circumstantele prezente, apare un gand negativ si dorinta voastra ajunge sa se confrunte cu teama. Ingrijorarea reprezinta acceptarea mentala a conditiilor negative.
Trebuie sa intelegeti ca dorinta voastra este un dar al lui Dumnezeu, care va indeamna sa evoluati si va spune ca nu exista putere care sa-l poata provoca pe Dumnezeu, pe Spiritul viu atotputernic din voi. Spuneti-va atunci: Dumnezeu (Intelepciunea Cosmica) mi-a dat aceasta dorinta si ma sustine, revelandu-mi planul perfect pentru indeplinirea ei, iar eu imi pastrez vie aceasta credinta. Atunci cand teama sau ingrijorarea rasar in minte, amintiti-va ca Dumnezeu este acela care va aduce dorinta, idealul, planul sau scopul pe care-l aveti si ca El va va ajuta sa-l obtineti prin ordine divina. Continuati cu aceasta atitudine mentala pana cand apar zorii si umbrele dispar.

fragment preluat din cartea... "Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu