marți, 19 iunie 2012

Idei despre viitor

1. Voi va creati si va modelati destinul. Viitorul vostru este gandirea voastra prezenta manifestata pe ecranul spatiului.

2. Primul pas catre schimbarea mintii, corpului si mediului inconjurator este sa credeti ca daca Puterea Cosmica a creat acest corp, il poate si vindeca si va poate aduce in viata numai binecuvantari. Puterea Cosmica este inteleapta si atotstiutoare.

3. Trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru viitorul vostru si sa incetati sa mai blamati rudele, pe Dumnezeu, viata si universul. Puteti contacta imediat Puterea Cosmica prin intermediul gandurilor voastre si va puteti crea viitorul pe care-l doriti.

4. Faceti-va timp, dimineata si seara, pentru a va impregna mintea, prin gandire constructiva, regulata si sistematica, creand modele mentale de succes, prosperitate, abundenta, actiune dreapta, armonie si deplina exprimare de sine.

5. Viitorul vostru este in mainile voastre, pentru simplul motiv ca tot ce saditi in minte se va manifesta apoi pe ecranul spatiului. A gandi ca viitorul vostru este in mainile lui Dumnezeu si nu depinde de initiativele voastre este o superstitie larg raspandita. Gandurile si sentimentele voastre va creeaza destinul.

6. Va puteti planui intotdeauna viitorul. Daca planificati ceva pentru viitor, o faceti chiar acum, in mintea voastra. La fel, daca va este teama de intarzieri, obstacole si impedimente, va ganditi la ele acum si le creati astfel pentru viitor. In Mintea Cosmica nu exista timp sau spatiu; totul este un etern acum. Asa ca, planificati-va ceva glorios si minunat in mintea voastra acum.

7. Infruntati cu fermitate provocarile, problemele si dificultatile. Realizati ca problema este prezenta, dar si Dumnezeu este prezent; orice problema poate fi depasita in mod divin. Faceti fata problemelor ca un copil al lui Dumnezeu si abordati-le cu curaj si veti vedea ca Puterea Cosmica va va veni in ajutor. Atunci cand incepeti, Dumnezeu incepe.

8. Va creati propriul viitor prin modul in care ganditi, imaginati, actionati si reactionati.

9. Puteti urma toate regulile, ritualurile si ceremoniile religioase si totusi sa va simtiti nefericiti si frustrati. Voi si numai voi sunteti responsabili pentru modul in care ganditi si credeti.

10. Schimbati-va modul de a gandi si va veti schimba destinul.

fragment preluat din cartea..."Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu