luni, 18 iunie 2012

Importanta repetarii in aplicarea Legii Atractiei

Cu totii vrem sa atragem bunastare in viata noastra. Dar de multe ori esuam. Citim carti in care ni se spune ca daca ne focalizam pentru obtinerea unui lucru chiar il vom obtine. Dar nu reusim nici asta. 
In toata aceasta nebunie a informatiilor privind Legea Atractiei secretul este repetarea. De multe ori este greu sa reusesti sa pui in aplicare aceasta lege (aceasta Lege a Atractiei de fapt este compusa din mai multe legi fundamentale dupa care este construita realitatea).Asta deoarece modul nostru de a gandi implantat inca de la nastere  inca persista in mintile noastre. Indoiala inca isi mai face loc in mintea noastra afectand firava "tulpina" a credintei.
Repetarea acestor legi si punerea lor in aplicatie repetat este cheia succesului. Nimic nu functioneaza dintr-o data. Totul trebuie repetat si dus catre indeplinire.
Scrie aceste legi pe foi si mai apoi repeta-le ca pe niste rugaciuni. Implica si sentimentele in asta precum si vizualizarea. In timp incearca sa iti controlezi gandurile si sa iti amintesti permanent aceste legi. Coordoneaza-ti viata dupa aceste legi si vei reusi in a le pune in aplicare. Cauta, citeste si repeta, repeta, repeta.... antreneaza-ti mintea precum isi antreneaza un sportiv corpul facand mai multe REPETARI la aparatele de forta. Lucreaza in permanenta cu tine si vei reusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu