miercuri, 27 iunie 2012

Noua era

Foarte multe profetii si foarte multe mituri relateaza despre o noua era care va veni. Aceasta va fi o era de aur in care umanitatea se va schimba radical. Societatea umana intreaga va inflori si va ajunge la un nivel spiritual superior. In aceasta era se va naste omul spiritual adevarat.
Maestrii vor fi pretutindenea si vor fi ca niste profesori pentru marea masa de oameni. Nu vor mai fi razboaie. Oamenii vor putea calatori in orice colt al Universului si vor lua legatura cu fratii nostri cosmici. Civilizatia va ajunge la cel mai inalt nivel. Tehnologia va exploda... dar va reprezenta doar un mic ajutor pentru noi si nu va fi ceva de neinlocuit, caci in viitor oamenii vor putea calatori prin spirit si vor comunica prin telepatie.
Toate aceste preziceri se vor indeplini in viitor, cel putin asa spun unii profeti ai viitorului. Dar inca nu stim daca asa ceva se va indeplini. Iar daca toate acestea se vor indeplini, vor fi de fapt pasii firesti ai omenirii catre un alt nivel al Constiintei din care facem parte.
Totusi ce se va intampla in viitor inca nu stim cu exactitate. In schimb stim ca totul se schimba. Pe langa faptul ca aceasta perioada (nu ma refer doar la anul 2012, ci la ultimii 20 si viitorii 100 de ani) este plina de mari evenimente (dezastre naturale, cutremure dezastruoase in lant, explozii vulcanice, explozii solare, aliniamentul planetelor, aliniamentul cosmic al sistemului nostru solar cu centrul Caii Lactee, revoltele civile din ultimul timp, criza financiara in care ne aflam, modificarea polilor magnetici ai Pamantului, Incalzirea globala), este si o perioada de REAMINTIRE. Oamenii incep sa isi aminteasca cine sunt si constientizeaza ca sunt parte a unei mari Constiinte Cosmice. De fapt asistam la o explozie de informatii, care inainte erau pazite cu pretul vietii de catre marile societati secrete.
Daca nu s-ar intampla asta, acum nu a-si fi putut sa scriu asa ceva pe acest blog. Si chiar daca a-si fi scris, nimeni nu m-ar fi bagat in seama. Dar acum peste tot se vede o deschidere. O deschidere a mintilor oamenilor si mai apoi o deschidere a informatiilor.
Aceasta deschidere a declansat o schimbare fara precedent in istoria umanitatii desi marea majoritate a oamenilor inca nu o percep. Peste tot se vede aceasta schimbare... in mass media, pe internet, pe site-urile de socializare, in filme, chiar si guvernele dau semne de schimbare. Acum vedem filme in care spirtualitatea imbraca o forma cat mai reala, iar emisiuni si site-uri cu caracter ezoteric gasim peste tot. Ceea ce se intampla acum ar fi fost ceva de neconceput acum 100 de ani in urma. Bineinteles ca aceste informatii sunt insotite si de foarte multe dezinformari... conducatorii si arhitectii acestei societati nu se lasa cu una cu doua. Ei au creat aceasta societate asa ca nu o vor distrusa prea repede. Dar oricat s-ar opune acesti mari conducatori schimbarea tot se va produce. Aceasta schimbare este ceva ireversibil.
Iar aceasta schimbare a inceput de ceva timp in urma. Cam in acelasi timp cu dezvoltarea tehnologica a omenirii, dar s-a accelerat in ultimii 20 de ani. In anii astia in schimb aceasta schimbare se va accelera si mai tare, iar viata pe Pamant va fi din ce in ce mai agitata. La aceasta schimbare nu reactioneaza doar oamenii, ci reactioneaza toata planeta. Totul se schimba aici pe Pamant, de la oameni pana la cele mai mici vietati. Chiar insusi Pamantul se schimba. Prin schimbarea polilor magnetici, Pmantul isi va modifica vibratia energetica. Ce consecinte va avea aceasta modificare inca nu se stie cu exactitate. Si Soarele este prins si el in valtoarea schimbarii. Acum el este la apogeul sau. Asa ca el inunda sistemul solar de energie pe care o emite sub forma exploziilor solare. Si aceste explozii solare au rolul de a modifica vibratia energetica a vietii de pe Pamant. Chiar prin simpla pozitionare a Pamantului in aliniamentul galactic cat si alinierea sistemului solar cu centrul Caii Lactee vor schimba amprenta energetica a vietii de pe Pamant. Asa ca totul are ca scop modificarea vibrationala a vietii de pe acest Pamant. Aceasta modificare vibrationala va fi "usa" catre o alta realitate in care omenirea va putea sa isi repare greselile pe care le-a facut in trecut si va reprezenta o noua sansa pentru a trai o viata mai buna.
Acum suntem la adolescenta noastra ca specie si ca societate. Suntem zvapaiati, creem revolte, razboaie, ne razboim intre noi insine, dar in curand ne vom calma si vom pune toate lucrurile la locul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu