vineri, 22 iunie 2012

Pamantul gol... adevar sau mit?

In lumea stiintifica de azi aceasta teorie nu are valoare. Dar anumite povesti isi au samburele lor de adevar. Ca sa nu mai spunem ca nici cercetatorii din ziua de azi nu cunosc chiar totul despre Univers si despre Pamant. De fapt nu stiu mai nimic. Ei cauta doar sa isi demonstreze propriile lor teorii.
Hai sa vedem ce spun totusi cercetatorii. Ei spun ca Pamantul este o sfera solida care are in centru  un miez solid de fier. Miturile ne spun ca in interiorul Pamantului se afla o alta lume diferita de a noastra. Cercetatorii ne mai spun si ca materia este un camp energetic vibrational. Luand in calcul ultima descoperire a cercetatorilor parca aceste mituri nu mai par chiar simple povesti.
Nassim Haramein un mare om de stiinta, ne spune ca totul in Univers este unda plina... adica vortex sau gaura neagra. Dupa spusele acestui cercetator totul este o interpatrundere de gauri negre. Daca e asa inseamna ca Pamantul este un vortex sau o gaura neagra prin care se poate face trecerea spre alt alt vortex. Ceea ce pare logic, deoarece campurile magnetice emise de Constiinta Cosmica sunt interconectate (omul la randul lui este un vortex care poate accesa toata forta Universului atunci cand e constient de asta). Dar revenind la Pamant, aceste noi descoperiri ne arata ca Pamantul ca realitate dispune de anumite porti energetice spre alte realitati sau lumi. Asta explica miturile din vechime care ne spun ca unii mari maestri erau capabili sa calatoreasca in Agharta (taramul din interiorul Pamantului). De fapt acesti maestri erau capabili sa se "conecteze" la o alta realitate vecina cu Pamantul nostru, accesand vortexul propriei noastre Planete.
Asa ca totul este energie interconectata. Trebuie sa fim constienti de asta si sa lucram cu noi insine pentru a face "excursii" in alte realitati paralele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu