joi, 21 iunie 2012

Unii oameni vad mai multe culori

O stiri face valva pe site-uri. Conform unor studii derulate pe niste subiecti s-a stabilit ca unii oameni vad mai multe culori. Chiar s-a observat ca o femeie vede 100 milioane de culori.
Pare fantastica stirea pentru majoritatea oamenilor care nu cunosc cum stau treburile in realitate. Dar eu imi pun o intrebare...de abia in ziua de azi cercetatorii au ajuns la concluzia ca unii oameni vad mai multe culori???
Imi pun aceasta intrebare deoarece acest aspect este cat se poate de normal. Asta deoarece realitatea in sine este un manunchi de vibratii care este situata pe un anumit spectru energetic. Constiinta globala este cea care ne plaseaza pe acest spectru energetic. Dar noi ca oameni suntem plasati diferit ca vibratie energetica in cadrul acestui spectru. Unii dintre noi percep (constient sau nu) vibratii mai fine si mai diverse. Altii percep doar vibratiile mai puternice. Asa se intampla ca unii dintre noi sa aiba un auz mai bun si sa auda in spectre mai inalte. La fel si cu vederea. Unii reusesc sa vada culori mai multe, altii chiar mai putine. Evidend ca marea majoritate a noastra au o vedere asemanantoare. Asta pentru ca ne plasam ca spectru vizual pe aceeasi treapta. Dar se gasesc si unii dintre noi care sparg tiparele si vad in spectre mai inalte si in culori mai puternice si mai multe. Unii trec chiar si de asta si sunt capabili sa patrunda vibrational in alte realitati. Dar e bine ca s-a descoperit in sfarsit si asta. Oamenii incep sa vada din in ce mai mult din aspectele realitatii noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu