joi, 12 iulie 2012

Asaltul fantomelor

Din ce in ce mai multe camere de luat vederi reusesc sa filmeze entitati invizibile pentru marea majoritate, pe care noi le numim fantome. Aceste entitati par sa se plimbe in voia lor, prin magazine, pe strazi, prin casele noastre si chiar prin institutiile publice.
De obicei aceste entitati nu prea fac mare zarva si nu par periculoase, dar mai exista totusi niste exceptii care de multe ori ne fac parul valvoi in cap. In anumite circumstante, unele fantome par sa devina violente. Unele persoane chiar sustin ca au fost atacate de fantome.
Aceste fantome sunt de fapt niste fiinte care de multe ori ne seamana la forma, si asta se vede si in poze sau filmari. Dar unele nu.
Judecand la faptul ca tot Universul este viu, este clar ca in jurul nostru exista un infinit de entitati, fiecare localizata pe un nivel vibrational diferit. Unele dintre aceste entitati sunt foarte dezvoltate spiritual si pe o frecventa inalta, dar pe alea din pacate nu prea le percepem. In schimb foarte multe entitati sunt la o frecventa apropiata de realitatea noastra. Acele entitati sunt insa "prinse"de camerele noastre video sau foto, care devin din ce in ce mai performante si care surprind frecvente din ce in ce inalte sau mai joase.
In ceea ce priveste fantomele violente, exista si asemenea entitati, desi nu se stie sigur de ce au un asemenea comportament. Cert e ca nu s-au inregistrat crime facute de vre-o fantoma. Violenta lor se manifesta doar prin izbituri si foarte rar chiar prin lovituri.
Trebuie sa intelegem ca traim intr-un spatiu nonlocal in care timpul nu exista, fiind doar o iluzie, iar noi suntem interconectati cu lumea vizibila noua sau invizibila. Asa ca este foarte probabil sa fim vizitati de catre alte entitati asemanatoare sau neasemanatoare noua, dar care sunt pe alta frecventa. Noi trebuie doar sa ne deschidem mintea si sa acceptam aceasta idee, pentru ca mai incolo sa devenim mai intelepti si sa dobandim cunoastere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu