sâmbătă, 14 iulie 2012

Cateva cuvinte despre guvernarea gandului in aceasta realitate

1. Gandul guverneaza lumea. Omul este ceea ce gandeste in permanenta. Invatati sa va respectati gandurile si puterea lor in viata voastra.

2. Credeti in puterea gandului vostru si veti descoperi ca lucrurile se vor petrece intocmai.

3. Credinta este un lucru si gandul este altceva. Pentru ca gandurile spirituale sa fie 100% eficiente, trebuie sa va schimbati credintele false despre Dumnezeu (Binele Cosmic) si legile sale. Daca va ganditi la succes si implinire, dar credeti ca oricum veti da gres, credinta voastra in esec se va manifesta. Schimbati-va credintele false si credeti ca v-ati nascut ca sa aveti succes. Gandul vostru de succes va deveni atunci realitate. Infinitul din voi nu poate da gres. 

4. Ganditi cu adevarat atunci cand nu exista nici o teama sau ingrijorare in gandul vostru. Ganditi cu adevarat atunci cand stiti ca exista o Inteligenta Cosmica infinita care raspunde la gandul vostru. Aceasta atotputernica si atotcunoscatoare. Atunci cand gandul vostru este clar puterile infinite din subconstient va vor raspunde. In gandirea spirituala, voi separati graul de pleava, teama de dorinta voastra si veti ajunge la o concluzie definitiva, aceea ca exista doar o singura Putere, care raspunde gandului vostru. 

5. Nu dati niciodata putere lucrurilor exterioare. Dati putere doar fortelor creatoare din voi, care vor raspunde gandului vostru. Acest lucru va indeparta toata teama. 

6. Nu ganditi cu adevarat atunci cand reactionati pur si simplu sau, sunteti de acord cu cele scrise in ziare, cu zvonurile, ci ce auziti la radio si cu opiniile si credintele false ale altora. Ganditi cu adevarat doar atunci cand o faceti din perspectiva lui Dumnezeu si al legilor Sale.

7. Voi sunteti singurii ganditori din universul vostru si sunteti responsabili pentru ceea ce ganditi. Sugestiile si afirmatiile altora nu au putere si puteti respinge orice nu corespunde adevarurilor lui Dumnezeu. Respingeti orice nu va umple sufletul de bucurie.

8. Cuvantul ura din Biblie inseamna sa respingeti toate conceptele false despre Dumnezeu.

9. Daca credeti ca Dumnezeu va pedepseste, nu veti face decat sa va atrageti nefericiri si suferinte de tot felul, din cauza modului negativ si distructiv de a gandi.

10. Corpul nu comite adulter, nici nu fura, nici nu inseala. Corpul vostru nu poate face nicio greseala. Gandul este cel are da comanda, iar corpul urmeaza ordinele mentale.

11. Legea mediocritatii este ilustrata de mintea colectiva a maselor compusa din totalitatea gandurilor emanate de mintile obisnuite, mediocre, care cred mai mult in boala, ghinioane, accidente, tragedii si negari de tot felul. Daca nu reusiti sa aveti ganduri proprii, aceasta minte a maselor va gandi pentru voi si va va face viata mizerabila.

fragment preluat din cartea... "Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu