marți, 10 iulie 2012

Cazul Roswell este adevarat

De o bucata de timp informatii dupa informatii "transpira" din cadrul CIA. Si aceste informatii provin dintr-un caz ultra secret si anume vestitul caz al farfuriei zburatoare prabusita la Roswell. Probabil ca stiti despre ce este vorba in acest caz asa ca nu am sa mai intru in detalii. Doar ca aceste informatii sunt foarte ciudate si mai ales cand sunt prezentate de un fost agent CIA. Atunci ori cei de la putere doresc sa dea in afara cateva informatii ori cel care le-a spus e foarte curajos.
Acest fost agent, pe nume Chase Brandon, afirma ca acel obiect care s-a prabusit in localitatea Roswell, New Mexico, nu a fost un balon meteorologic asa cum au afirmat cei din armata ci chiar un obiect din alta lume. Desi nu a vazut cu ochii sai, acesta spune ca stie cu exactitate ca a fost vorba de un OZN si de cateva cadavre de extraterestri.
In cazul extraterestrilor, acestia aveau forma umanoida si o inaltime de 90 de cm. Aceste informatii au ajuns in mainile sale intr-una din zile cand a dat din greseala peste un dosar despre cazul Roswell, din arhiva CIA.
Totusi acest agent nu e singurul care da in vileag anumite informatii despre cazurile OZN. De fapt sunt multe desecretizari in ultima perioada asa ca nu ne mira aceasta din urma.
E drept ca si guvernele nu pot tine in frau acest caz la nesfarsit, asa ca au ajuns probabil la concluzia ca o deschidere la informatii treptata ar fi mai benefica pentru ei decat o secretizare continua a cazului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu