miercuri, 25 iulie 2012

Centura fotonica


La aproximativ 108 milioane de ani, sistemul solar trece prin asa-zisa ,,centura fotonica” sau zona electromagnetica nula. Aceasta banda de emanatii afecteaza Pamantul, soarele si planetele vecine pentru multi ani, atingand punctul maxim in anul 2015 si incepand sa scada ca intensitate in jurul anului 2035.
De abia dupa anul 2100 sistemul nostru solar va iesi complet din acest fascicul de energie emanat din Soarele Central al Galaxiei. Acest eveniment major va da posibilitatea unui numar mare de locuitori ai pamantului sa se ridice la un nivel vibrational superior, experimentand saltul cuantic. Aceste persoane au sustinut si continua sa sustina si astazi nenumarate examene ce ii pregatesc, propulsandu-i spre noi niveluri evolutive si deschizandu-i spre o cunoastere superioara. Examenele corespund cu sfarsitul ciclurilor cosmice si deschid posibilitatea schimbarii.
In natura sa, omul detine intreaga cunoastere universala, dar cazand in materie si identificandu-se cu ea a acordat o importanta marita corpului fizic in detrimentul divinitatii interioare. Din aceasta cauza putem vorbi de doua tipuri de indivizi ce locuiesc pamantul. Unii sunt persoane pregatite sa faca fata saltului cuantic, deschisi schimbarii, iar altii nu se considera apti pentru marea transformare ce se afla in fata lor.

In ADN-ul nostru se afla un grup de chei si coduri ce se declanseaza intr-o anume perioada a evolutiei sufletului. Acum, acestea sunt activate la cea mai mare parte a omenirii.

In jurul corpului nostru fizic se afla un camp de forta format din chei si coduri luminoase ce folosesc geometria sacra si poarta denumirea de Merkaba. Aceasta ofera protectie psihica si spirituala omului iar prin activarea sa permite deplasarea in timp si spatiu, ajutandu-ne sa ne miscam intr-o dimensiune superioara.
Prin liber arbitru, fiecare om are dreptul de a alege daca doreste sau nu sa evolueze. Exista multe planete ce manifesta dimensiunea a treia si nu au intrat sub influenta centurii fotonice. Pentru cei nepregatiti, aceste planete vor deveni urmatoarele locuinte, unde isi vor continua lectiile dimensiunii a treia, acestea fiind considerate favorabile ritmului lor de invatare.

Saltul cuantic se va desfasura pe parcursul a aproximativ 150 de ani, timp in care multor suflete li se va acorda posibilitatea de a alege. Ce vor alege, depinde numai de ei.

Anul 2012 va accelera si mai mult evolutia sufletelor. Este de stiut ca nu toti locuitorii actuali ai Pamantului vor trece in dimensiunile superioare 4 si 5. Unii vor alege sa se ridice in planurile astrale, considerandu-se nepregatiti saltului, iar altii vor incepe sa manifeste dimensiunea a patra, neavand o vibratie suficient de inalta necesara mutarii in dimensiunea a cincea. Pamantul insusi va deveni o planeta de dimensiune 4.
Datorita marilor transformari ce se infaptuiesc pe Pamant, un numar mare de oameni se va retrage din planul terestru. De vina nu vor fi inundatiile, cutremurele sau schimbarile climaterice, ci proasta functionare a sistemului imunitar, nepregatit acestor transformari.
In cazul celor ce au ales prin liber arbitru sa isi insuseasca o gandire pozitiva si un bun control al emotiilor, lucrurile se vor schimba. Acestia vor trai vindecari la nivel ADN si vor deveni imuni in fata raului, din multe puncte de vedere. Pe parcursul acestor grele perioade, ei vor primi ghidare de la spiritele inalt evoluate si vor fi ajutati sa-si acceseze Sinele Suprem.
Multi oameni vor deveni din ce in ce mai sensibili si intuitivi, vor percepe perioadele de furtuni si radiatii solare ce se manifesta prin sensibilitate emotionala crescuta si producerea necontrolata de substante chimice in creier. Multi vor trai mari probleme nervoase si stari violente, pe langa mari schimbari climaterice.
Traim timpuri de mare schimbare si ne putem baza pe nenumaratele oportunitati pe care Cerul ni le ofera. Pentru asta va trebui sa trecem de anumite obstacole pe care chiar noi le-am creat, ingreunandu-ne cararea probationala. Va trebui sa ne eliberam de vechile credinte, dogme si limitari ce sunt manifestari ale egoului ce nu are niciun interes de a ne ridica deasupra dimensiunilor inferioare, in care el se poate misca fara probleme.
Lipsa de control a egoului a condus o mare parte a omenirii spre neimplinirea programului personal. Neacceptarea schimbarii si teama de necunoscut i-a blocat pe multi, obligandu-i sa stagneze. La randul lor, emotiile necontrolate ce au la baza teama, mania si tristetea au creat energii stagnante ce pot fi cu greu eliminate. In unele perioade importante din viata noastra, mai ales in timpul sarbatorilor religioase, cand energiile devin mai intense, multi dintre noi traim astfel de sentimente. Tristetea si nefericirea sunt stari des intalnite in ultimul timp, desi nu exista circumstante care sa conduca la trairea unor astfel de sentimente.
Deoarece vibratia energetica se ridica din zi in zi, toate sentimentele negative ce se afla inscrise in corpul astral (al emotiilor) ies la suprafata pentru a se purifica. Nu trebuie sa ne impotrivim unor astfel de sentimente si nici trairii lor, ci trebuie sa le lasam sa se manifeste si sa plece, constientizand ca nu mai sunt apartinatoare noua.

In corpul astral omul are inmagazinate trairile tuturor vietilor anterioare.
Acum aceste emotii, mai ales cele negative, ies spre a se transforma.

O alta problema a omului este dependenta de ceva sau de cineva. E necesar sa constientizam aceasta problema si sa lucram intens asupra ei, deschizandu-ne detasarii de tot si de toate. Noile energii ce se revarsa asupra Pamantului, precum si entitatile luminii ne sustin spre a trai acest sentiment eliberator.
Pe parcursul vastelor lucrari ce se realizeaza asupra Pamantului si locuitorilor sai ne vom confrunta cu mari probleme existentiale. Chiar daca multi dintre noi muncim intens asupra propriei transformari, unii membri ai familiei noastre sau persoane apropiate noua nu vor fi deschise noilor energii, ramanand blocati in dimensiunile joase. Vazand ce se intampla, incercam sa grabim ritmul lor, dorind sa-i ajutam. Va trebui insa sa constientizam ca raspundem pentru faptele noastre si ca nu avem voie sa fortam nota cu nimeni si nici sa luam decizii in locul altuia.
Cu cat vom purifica ceea ce este negativ in viata noastra, acceptand adevarul, vom incepe sa nu mai reactionam la nimic din ceea ce are legatura cu intunericul, facandu-l sa nu mai aiba niciun efect asupra noastra.
Acceptand schimbarea vom activa chei si coduri luminoase ale ADN-ului ce ne vor stopa imbatranirea si ne vor oferi multa energie. Durata somnului se va scurta si vom incepe sa consumam hrana cat mai naturala si in cantitate mult mai mica decat am facut-o pana acum. Ne vor atrage lucruri noi, neexperimentate pana acum, pierzandu-ne interesul pentru altele ce ne pareau atat de importante. Multi vor simti cum electricitatea curge prin corp, vor vedea culori si vor simti curgerea timpului.
Vom primi in viata noastra noi prieteni si altii vor pleca, ni se va parea ca stim bine unele locuri pe care nu le-am vizitat niciodata. Unii dintre noi vor incepe sa auda o varietate de sunete, mai ales muzica sferelor ce seamana cu sunetul OM. Vom comunica cu fiinte inalt evoluate, experimentand atat emotii negative cat si pozitive. Vom primi ghidare in ce locuri sa mergem si ce ajutor sa acordam, simtind iubire si compasiune pentru tot si pentru toate.
Se vor trezi din ce in ce mai multe suflete ce trebuie sa se uneasca pentru schimbarea la nivel global. Intr-un timp scurt se va rezolva karma, ceea ce nu s-a intamplat in nenumaratele noastre vieti de pana acum. Intelegandu-ne lectiile, nu vom mai crea karma si ne vom intalni cu propriile noastre familii de suflete.
In acest timp al tranzitiei trebuie sa acordam interes tuturor problemelor din punct de vedere emotional si mental, inlaturand credintele si dogmele invechite, traind in armonie cu noi insine si cu cei din jur.
Va trebui sa privim cu mult curaj in interiorul nostru si sa eliminam toate blocajele si programarile negative.

Nu suntem singuri.

Avem alaturi lumina ce abia asteapta sa ne sustina spre propria noastra inaltare.
Puterea este in noi, acolo avem toate raspunsurile. Nenumarate fiinte luminoase ne sprijina cu mare iubire si interes. In noi este salvarea. Trebuie numai sa activam acest program.

preluat din... www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu