joi, 19 iulie 2012

Copiii indigo

Pe net apar de o bucata de timp foarte multe materiale cu asa numitii copii indigo. Acestia apar in intreaga lume si au o inteligenta iesita din comun. Pe langa aceasta, copiii indigo dispun si de puteri extrasenzoriale.
In Rusia chiar exista un centru specializat pe studiul copiiilor indigo. Si nu e de mirare ca in Rusia au fost gasiti cei mai multi copii indigo. Din pacate in celelate state, precum Romania, copiii indigo nu prea sunt bagati in seama.
La la noi in tara s-au remarcat copii cu potential ridicat al puterilor extrasenzoriale in toate zonele geografice. Un copil special a fost remarcat chiar in judetul Iasi. Acest copil dispunea de capacitatea de a magnetiza obiectele metalice si era capabil sa intrerupa curentul in casa. Oamenii din sat au crezut ca are pe necuratul in el, convingandu-l chiar si pe copil de asta. Cu timpul nu s-a mai auzit nimic despre acest copil, dar cu siguranta acesta mai traieste in continuare in acel sat din Iasi, dar probabil din pacate acesta isi va ascunde adevaratul sau potential de frica etichetarilor.
Ce se intampla oare de se nasc acesti copii? In aceasta perioada realitatea noastra isi modifica parametrii frecventiali si foarte multe specii tind sa dispara sau sa se nasca pe Pamant, iar umanitatea a intrat si ea in valtoarea schimbarii. Copiii care se nasc in aceasta perioada tind sa se racordeze la noile vibratii. Dar marea majoritate a acestor copii sunt crescuti in medii care inhiba dezvoltarea spirituala a lor si a aptitudinilor extrasenzoriale. Unii dintre acesti copii ajung intr-un mediu mai propice dezvoltariilor si isi dezvolta spiritualitatea constient sau inconstient la un nivel mai ridicat decat al majoritatii oamenilor.
In timp acesti copii devin constienti de puterea lor (de fapt asta e singurul lor avantaj in comparatie cu restul lumii.... constientizarea faptului ca pot face orice vor) reusind sa faca lucruri care pot impresiona pe oricine.
De fapt devin adevarati maestrii ai manipularii realitatii. Bineinteles ca nu sunt intelesi de oamenii din jur si de multe ori risca sa isi ascunda propriile lor forte. Asa ceva se intample in comunitati in care cunoasterea realitatii este la un nivel foarte mic precum in mediul rural de la noi din tara sau in unele tari sarace gen India, Afganistan, sau unele tari din Africa. Imbucurator este faptul ca mass media devine din ce in ce mai receptiva la acest subiect, punand in discutie din ce in ce mai des asemenea cazuri.
Cu timpul in schimb ne vom obisnui cu acesti copii si ii vom recunoaste mai usor facand ca tranzitia spre o noua lume sa fie mai usoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu