joi, 5 iulie 2012

Cum sa conectati gandurile la Puterea Cosmica

Se spune ca gandurile guverneaza lumea. Gandul isi gaseste intotdeauna drumul catre actiune. Ralph Waldo Emerson spunea: "Gandurile sunt doar proprietatea celor care le intretin." El mai spunea: "Omul este ceea ce gandeste in mod constant."
Invatati sa respectati gandurile voastre si sa aveti o viziune sanatoasa despre ele. Sanatatea, fericirea, succesul in viata, la fel ca si pacea mintii, sunt determinate predominant de constientizarea puterii gandului.
Ati mai auzit spunandu-se ca gandurile sunt materiale si ca ele se manifesta pe ele insele. Gandul vostru este vibratie mentala si o putere definita. Actiunea voastra nu este decat o manifestare exterioara a gandurilor voastre individuale. Daca gandurile sunt intelepte, si actiunile vor fi intelepte. Atunci cand concepeti un gand si reflectati asupra lui, de fapt ii eliberati puterile latente in actiune. William Shakespeare spunea: "Gandurile noastre sunt ale noastre; dar ele nu mor odata cu noi."
Ganditi-va la tot ce este adevarat, plin de iubire, elevat si fiti siguri de puterea gandului vostru. Credeti in puterile cosmice ale gandului vostru si veti descoperi ca el se va manifesta. Tot ceea ce ganditi si simtiti ca fiind adevarat, aceea va aparea in viata voastra. Gandurile si sentimentele voastre va creeaza destinul.
Sentimentul - in masura in care gandul tau este preocupat de ceva - inseamna interes. Aceasta este de fapt semnificatia versetului biblic: Ce gandeste (simte) un om in inima lui, aceea va deveni (Proverbe, 23:7). Cand sunteti interesati cu adevarat de profesia voastra, de munca voastra, veti avea succes, deoarece puneti suflet in ceea ce faceti. Aceasta inseamna ca ganditi profund sau ca simtiti realitatea gandului vostru, cu alte cuvinte "ganditi in inima voastra". Aveti incredere in puterea gandului vostru si vor aparea minuni in viata voastra.

fragment preluat din cartea... "Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu