luni, 2 iulie 2012

Cum va puteti castiga linistea completa in orice circumstante

Edwin Markham spunea: "In inima unui ciclon care devasteaza cerul exista intotdeauna un loc plin de pace." In timpul unei furtuni mari sau in cazul unui ciclon, aviatorul stie ca daca zboara catre centru, acolo gaseste o zona calma. Tot la fel, in centrul fiintei voastre se gaseste Puterea Cosmica, ce este binecuvantare, pace absoluta, iubire netarmurita, armonie deplina si bucurie. Acordati-va mental si emotional cu aceste calitati si atribute ale Intelepciunii Cosmice si va veti simti improspatati spiritual, impliniti si calmi.
Mintea voastra este mediul receptiv pentru toate opiniile si impresiile eronate care vin din lumea exterioara. Unele dintre aceste impresii sunt bune, dar majoritatea au o natura negativa puternica. Daca nu va puneti mintea in rezonanta cu Puterea Cosmica si nu cerneti cu atentie pleava din grau, impresiile negative vor prinde radacini si vor crea probleme, precum boala, confuzia, teama si limitarile de tot felul.
Omenirea crede in puterile binelui si raului, dar crede si in boala, mizerie, ghinion, nefericire si catastrofe de tot felul. Daca perseverati in aceste credinte si nu va armonizati cu Puterea Cosmica din voi, veti avea parte numai de dificultati si probleme.
Biblia spune:  ...Dar indrazniti. Eu am biruit lumea. (mintea colectiva) (Ioan, 16:33). Indrazniti, lasati Mintea Cosmica sa va rezolve toate problemele. Incepeti acum sa va hraniti mintea cu idei de armonie, pace, iubire, bucurie si actiune dreapta. Constientizati puterile inerente pe care le aveti de la Dumnezeu si care va ajuta sa va indreptati atentia si devotiunea catre idei ce vindeca, binecuvanteaza, inspira, eleveaza si va umple sufletul de bucurie.
Intotdeauna veti merge in directia dictata de gandul care va domina mintea. Constientizarea si increderea ca Puterea Cosmica (avand capacitate de vindecare) va va raspunde, inundandu-va mintea si sufletul, va va ajuta sa depasiti toate obstacolele si sa ajungeti pe taramul de pace din interiorul vostru; va veti convinge ca toate lucrurile sunt posibile cu ajutorul Puterii Cosmice a lui Dumnezeu.
Daca va veti mentine constant aceasta atitudine a mintii, indiferent de dificultatile care apar in drum, veti putea stapani lumea (adica toate convingerile si credintele false, precum si toate temerile omenirii). Veti deveni precum cel despre care vorbesc Psalmii: Si va fi ca un pom rasadit langa izvoarele apelor, care rodul sau va da la vremea sa si frunza lui nu va cadea si toate cate va face vor spori (Psalmi, 1:3).

fragment preluat din cartea... "Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu