marți, 17 iulie 2012

Exprima-ti dragostea

Cea mai buna metoda de ai arata celuilalt ca il iubesti e sa ti-o exprimi prin imbratisari sau chiar printr-un sarut. Nu fi distant. Nu tine dragostea in tine. Cauta sa ti-o arati. Pentru ca atunci cand vei da dragoste, vei primi dragostea la randul tau. Totul este lege a atractiei. Nimic nu se pierde. Niciodata nu o sa pierzi dragostea pe care o arati. O sa o pierzi mai degraba daca nu o arati.
Oamenii sunt niste firi calde care simt nevoia de a primi caldura sufleteasca. Lipsa caldurii sufletesti atrage frustari si distruge capacitatea individului de a iubi. Sa nu uitam ca lipsa iubiri inseamna ura. Iar ura se poate transforma in suferinta.
Toate razboaiele apar din lipsa dragostei. Oameni aparent fara inima (dictatori, trani) ajung la conducerea unui stat. Ajungand in aceasta pozitie ei creeaza razboaie, persecutari si suferinta.
Lumea aceasta este condusa de un grup de oameni fara inima. Dar acesti oameni nu sunt decat niste suferinzi. Niste suferinzi din dragoste.
Lipsa dragostei ii face sa fie atat de rai si atat de lacomi in ceea ce priveste lumea actuala. Dar totul are o rezolvare. Dragostea.... Dar o dragoste care sa fie exprimata si care sa insufle incredere si bucurie. Caci dragostea e bucuria insasi. Asa ca nu ezitati sa aratati dragostea cuiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu