vineri, 20 iulie 2012

Fantomele vii sau dedublarea corporala

Asa cum am mai explicat intr-un alt articol de al meu, camerele noastre foto si video devin din ce in ce mai performante si ajung sa capteze imagini cu entitati pe care in mod obisnuit ochii nostrii nu le deslusesc. In mare parte aceste entitati sunt de fapt persoane trecute din aceasta realitate in alta (persoane decedate), dar nu e o regula in asta.
Anumite entitati sunt de fapt dedublari astrale a unor oameni vii. Unii oamenii pot calatori astral constient sau inconstient.
Oamenii sunt niste fiinte interdimensionale si pot sa se deplaseze foarte usor in alte planuri de existanta. Problema e ca majoritatea dintre noi suntem focalizati pe aceasta realitate fara sa ne gandim macar ca ar exista ceva in afara ei. Aceasta problema face aproape imposibila deplasarea in alte planuri existentiale, asta deoarece credinta este factorul decisiv in tot ceea ce vrem sa facem.
Societatea din care facem parte reprezinta tot ceea ce inseamna negativ pentru noi ca entitati in plina evolutie. Prin dogmele ei, societate are rolul de a ne bloca cu gandul doar in aceasta realitate. Stresul, problemele cotidiene, mass media, au rolul de a ne tine mintea ocupata in aceasta realitate si de a nu-i da voie sa zboare spre alte dimensiuni. Faptul ca nu putem sa ne detasam de problemele zilnice face ca noi sa fim prizonierii acestei realitati.
Dar unii dintre noi ajung sa calatoreasca cu forta gandului, chiar daca de multe ori nu sunt pe deplin constienti de asta. De fapt cu totii calatorim cu gandul. Dar prin simplul fapt ca nu reusim sa ne focalizam pe gand pentru a-i da forma corecta, calatoria noastra este difuza si nu se finalizeaza corect.
Anumiti maestri care au existat in aceasta realitate au exersat aceasta modalitate miraculoasa de a calatori si au reusit intr-un final sa calatoreasca prin corpul astral (fiecare dintre noi detine un alt corp mai subtil situat pe o alta frecventa).
Pentru a reusi asa ceva aveti nevoie de credinta si de relaxare a mintii. Mintea prin gandurile pe care le propaga este prizoniera in aceasta realitate. Odata oprite gandurile, mintea poate forma mult mai usor forma corecta a spatiului in care doriti sa calatoriti. Pe langa acestea, este nevoie ca persoana respectiva sa se detaseze cat mai mult de grijile cotidiene si sa intre in stare de meditatie cat mai des.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu