vineri, 27 iulie 2012

Ganduri luminoase despre Legea Cosmica

1. Legea Cosmica a mintii voastre este impersonala si nu favorizeaza pe nimeni. Nu puteti incalca aceasta lege, deoarece ea este inscrisa in inimile voastre si in profunzimile fiintei voastre. Legea spune: ceea ce iti imaginezi, aceea devii.

2. Legile matematicii, fizicii, chimiei si electricitatii nu sunt diferite de legile care opereaza in propria voastra minte. Daca folositi gresit vre-unul dintre principiile electricitatii, veti avea probleme. Daca folositi gresit mintea, prin intretinerea de ganduri negative, veti avea de asemenea probleme.


3. Actiunea si reactiunea sunt universale, manifestandu-se peste tot in natura. Gandul vostru este actiunea, iar reactiunea este raspunsul subconstientului la acest gand. Gandurile si manifestarile lor sunt una. Nu puteti gandi ceva si sa se manifeste altceva. Gandurile si experientele voastre sunt una.


4. O sotie care-si zugraveste mental sotul ca fiind infidel si-si mentine aceasta imagine despre el in mod continuu poate sa ajunga sa experimenteze efectiv acest lucru de care-i este teama, astfel implinindu-se legea mintii care spune ca de ceea ce iti este teama, aceea atragi.


5. Nu veti putea manifesta succesul, implinirea si victoria daca intretineti imaginea mentala a esecului, caci pe ecranul mintii se va impregna exact aceasta imagine a esecului.


6. Doua obiecte nu pot ocupa acelasi spatiu in acelasi timp. La fel, nu va puteti gandi la succes si la esec in acelasi timp. Ganditi-va doar la succes si focalizati-va lentilele mintii pe toate motivele pentru care puteti obtine succesul si veti reusi.


7. Daca aveti in minte o imagine a respingerii, ea se va manifesta intocmai. Asa cum este in interior, asa este si la exterior.


8. Zarurile nu au fost aruncate in defavoarea voastra, nu este nimic prestabilit. Gandurile si sentimentele voastre va creeaza destinul. Viitorul vostru este jalonat de modul vostru actual de gandire, facut manifest cu ajutorul Puterii Cosmice.


9. Doua lucruri opuse se resping. Daca credeti ca Dumnezeu va ghideaza si ca legea armoniei actioneaza prin voi intotdeauna, nu veti putea avea nici-un accident.


10. Daca sunteti invidiosi pe altii si ravniti la bunurile lor, va saraciti si va impovarati pe voi insiva, atragand catre voi lipsurile si limitarile de tot felul.


11. Nici-un guvern sau parlament nu poate legifera pacea, armonia, iubirea, prosperitatea sau siguranta. Toate acestea pot fi instaurate doar in mintile si in inimile tuturor indivizilor, daca ei se conecteaza la sursa Puterii Cosmice.


12. Dumnezeu nu poate impiedica razboaiele, crimele sau bolile, deoarece El este Mintea Universala, Fiinta Cosmica ce opereaza doar la nivel universal, iar la nivel individual actioneaza doar prin gandurile, sentimentele si imaginile voastre mentale.


13. Dumnezeu nu este un om. Dumnezeu este Spiritul Cosmic si Universal. Voi sunteti expresii individualizate ale lui Dumnezeu. Aveti vointa, posibilitate de alegere si initiativa, precum si posibilitatea de a va folosi in mod constient de Puterea Cosmica ce va sta la dispozitie in orice moment, pentru a va duce binele suprem in toate aspectele vietii voastre.


fragment preluat din cartea... "Descopera Puterea Cosmica din tine" de Joseph Murphy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu