miercuri, 11 iulie 2012

Horoscopul... intre minciuna si adevar

In fiecare dimineata suntem curiosi la ce ne rezerva astrele. Vom avea o zi buna sau vom avea o zi rea? Dar oare putem avea incredere in horoscopul zilnic pe care il vedem la tv?
Intotdeauna ne-am uitat la stele si am crezut din tot sufletul ca miscarile astrelor ne afecteaza viata de zi cu zi. Si asa si este. Astrele sunt corpuri energetice foarte puternice care sunt interconectate cu noi si cu realitatea din care facem parte. Orice miscare a lor are tendinta sa perturbe realitatea in care traim. Dar sa lamurim un lucru... astrele nu ne conduc viata. Noi ne-o conducem. Astrele doar creeaza "drum" energetic spre anumite posibilitati si succese sau spre accidente.
Vibratiile emise de astre interfereaza cu vibratiile noastre. Si fiecare personalitate in parte reactioneaza in felul lui la aceste vibratii. Daca stim cum sa ne lasam dusi de "valul" vibrational creat de anumite astre ne vom indrepta spre succes sau spre o viata armonioasa, daca vom lupta cu valul vibrational va fi invers.
Unele persoane nascute in anumite zodii au tendinta de a avea un anumit tip de personalitate, iar miscarea astrelor sub care s-au nascut le poate afecta decisiv viata. Dar repet inca o data... noi ne hotaram propria soarta, astrele doar ne creaza un drum mai lin si mai scurt catre obiectivele noastre. In schimb daca dorim sa ne orientam viata catre astre trebuie sa apelam la un astrolog foarte bun, care sa ne ofere predictii doar pentru tipul nostru de personalitate. Predictiile care includ doar persoana noastra sunt cele mai exacte, fiindca fiecare persoana in parte reactioneaza diferit in fata unei vibratii emise de astre.
In ceea ce priveste horoscopul de la tv, lucrurile nu stau la fel. Aici mai toti amatorii isi dau cu parerea. Totul e show, mai nimic nu e real. Personal, nici nu cred ca exista vre-un astrolog adevarat care sa prezinte la tv, deoarece astrologii buni nu prea ies in public si mai ales la tv.Un bun astrolog trebuie sa simta vibratiile si dupa asta sa construiasca o probabilitate. Cei de la tv construiesc probabilitati haotic sau doar le inventeaza. 
Totusi daca ajungeti sa credeti cu adevarat in predictiile de la tv, atunci chiar aveti sansa sa vi se intample o parte din ce se prezice la tv (asta deoarece noi suntem in stare sa trecem peste orice tip de vibratie daca credinta noastra e mare). Dar cum de obicei cele mai credibile predictii par cele negative, e mai bine sa nu va lasati influentati de ele.
Pana una alta, cel mai bun astrolog sunteti dumneavoastra, asta daca stati si va ascultati vocea din interior. Iar asta veti face doar atunci cand meditati sau cand va lasati condusi de valul vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu