luni, 23 iulie 2012

Legea Atractiei este neutra

De multe ori ne intrebam cu ce am gresit de avem o soarta atat de cruda. De ce oare ni se intampla noua lucurile cele mai rele si altora nu?
In primul rand soarta ne-o facem noi prin Legea Atractiei. Prin gandurile pe care le emitem, prin sentimentele noastre, prin crezurile noastre. Dar ea, Legea Atractiei, este neutra. Nu favorizeaza pe nimeni. Fiecaruia i se raspunde cu aceeasi moneda.
Exact ca legile fizicii sau legile chimice. Daca sari de la etaj, s-ar putea ca legile fizicii sa nu tina cu tine si sa te lovesti mortal. Iar daca bei ceva otrava sau vre-o solutie toxica, la fel se va intampla si cu legile chimice. Tot asa se intampla si cu Legea Atractiei.
Viata iti da inapoi tot ce dai, de fapt iti da mai mult. Dar nu numai. Legea Atractiei nu tine cont numai de ce dai pe plan fizic, conteaza foarte mult ce dai pe plan spiritual cat si credinta pe care o ai. De fapt este un amalgam de daruire, credinta si ganduri pozitive. Toate la un loc pot aduce Raiul. Lipsa lor aduce Iadul.
Limpezeste-ti mintea si incearca sa gandesti pozitiv, lasa barfele la o parte, controleaza fiecare gand. Ia si crede in tine si in capacitatile tale. Gusta viata ta, traieste clipa. Cand simti ca ai cui darui, ia si daruieste. Nu-ti fie frica de nimic si bucura-te de viata si totul se va multiplica de o suta de ori in viata ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu