marți, 3 iulie 2012

Lupta impotriva cancerului nu exista

Adevarata lupta impotriva cancerului nu exista. Tot ce ni se arata la tv sunt doar amageli. Nimic nu se face concret pentru a se depista adevaratele leacuri contra cancerului. Asta pentru ca marile companii farmaceutice vor bani si putere in continuare. De fapt vor din ce in ce mai multi bani si putere. Asa ca daca cancerul va putea fi vindecat, atunci aceste mari companii vor pierde o mare sursa de bani si putere.
Una din cele mai bune forme de manipulare a oamenilor o reprezinta boala. Creezi boala si apoi inventezi niste leacuri. Dar acele leacuri sa nu vindece boala cu adevarat. Doar sa o amane. Iar atunci cand o amana sa creeze alte boli care au si ele nevoie de tratamanet la randul lor. Asa ca totul este facut sa mearga in lant. Si asta in defavoarea oamenilor.
Tot ceea ce este construit in prezent de oameni este cancerigen. De la mancare, bauturi, produse farmaceutice, masini, industrie, televizoare, gadget-uri si asa mai departe. Asa ca in ziua de azi este usor sa te imbolnavesti de vre-o boala grava sau chiar de cancer.
In schimb, desi si-au dovedit utilitatea, tratamentele alternative sunt date la o parte usor usor. Pentru ca mai apoi sa se gaseasca motive de interzicere a lor. Se vrea ca medicina alopata care se bazeaza pe produse chimice sa predomine in totalitate.
Dar se stie ca bolile grave si in special cancerul nu poate fi vindecat in totalitate pe plan fizic. De fapt el poate fi vindecat mai usor pe plan psihic. Aici este marea problema. Intai boala se produce pe planul psihic si apoi se manifesta pe planul fizic. De asta nu toti ne imbolnavim de cancer, chiar daca totul din jurul nostru este cancerigen.
Cei care se imbolnavesc de cancer au manifestat aceasta boala pe plan mental pentru ca mai apoi sa o manifeste la nivel fizic. Lucrul acesta este stiut. Dar nu o sa vedeti niciodata ca vor aparea clinici sprijinite de guvern care sa se ocupe cu vindecatul cancerului prin metode mentale sa psihice.
Totusi cancerul poate fi vindecat si prin medicina care sa aiba efect direct asupra fizicului. Unii doctori au demonstrat asta precum Royal Raymond Rife sau multe alte genii care au descoperit leacuri minune impotriva tuturor tipurilor de cancer. Ce s-a intamplat cu ei sau cu inventiile lor?... Au fost exterminati, iar inventiile au fost clasificate. Mai exista totusi in SUA un doctor care practica medicina alternativa in vindecarea cancerului si care rezista cu eroism in fata colosilor farmaceutici. Acesta se numeste Stanislaw Burzynski. Acesta a reusit sa trateze cu succes mai multe tipuri de cancer aflate in stare terminala, dar in loc de multumiri, a primit din partea guvernului SUA mai multe acuzatii de frauda pentru care a trebuit sa se apere.
Asadar totul este o golaneala la nivel modial. Nimeni nu lupta cu adevarat impotriva cancerului. Iar cei care vor sa lupte sau chiar reusesc sa lupte sunt exterminati.
Solutia ar fi sa nu ne imbolnavim. Iar asta o putem face foarte usor. In primul rand trebuie sa manifestam ganduri sanatoase si de frecventa inalta (ganduri de iubire, bucurie, etc) si sa ne simtim sanatosi. Mai apoi sa avem grija de corpul nostru, practicand putin sport si alimentandu-ne cat mai sanatos posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu