luni, 30 iulie 2012

Marile taine ale pamantului romanesc - Vortexul sacru (2)

Zonele principale ale benzii energetice directoare:  


- Muntele Olimp (Grecia)
- Medjugorje (Bosnia-Hetegovina)
- Nordul Budapestei (Ungaria)
- Masivul Hoverla (Ucraina)
- Masivul Rarau (Romania)
- Masivul Ceahlau (Romania)
- Masivul Bucegi (Romania)
- Masivul Retezat (Romania)

Alte centre secundare:

Grecia (Muntii Pindului)
Albania
Croatia
Slovacia
Romania (Hasmas, zona Ulpia Traiana, Rosia Montana).

Structura reala a benzii energetice vitale nu este bidimensionala, dupa cum se observa in figura. În realitate, structura sa este multidimensionala, insa nu se pot da alte detalii la momentul actual. Proiectia ei la nivel bidimensional este asemenea celei din figura de mai sus; in fiecare din punctele de pe schema sunt centre de conexiune cu banda energetica (vortexul anahatei planetare), iar intre ele exista conexiunea de tip Fibonacci.
Centrul energetic anahata planetara (alaturi de celelalte centre) a inceput sa-si mareasca activitatea odata cu intrarea sistemului solar intr-un alt spatiu vibrational, numita impropriu „centura fotonica”. Marginea „centurii fotonice” a fost atinsa la sfarsitul anilor 70 ai secolul trecut. Acest lucru a determinat o serie de modificari la nivelul structurii energetice planetare si, implicit, asupra omului si structurilor sociale.

Punctele principale ale circuitului sacru

Energia vitala absorbita de acest centru energetic este „activata” la cateva sute de km deasupra zonei Muntelui Olimp, in Grecia. Este zona unde energia vitala primeste impulsul de atractie catre centrul energetic anahata planetara. Este o zona cu o foarte inalta incarcatura vibrationala. Aici se formeaza banda energetica sacra, avand forma spiralata de tip Fibonacci, care are rolul de atractor al energiilor anahatei planetare. Nu intamplator Muntele Olimp a fost numit „lacasul zeilor”, aici fiind in trecut o baza a Confederatiei Galactice.
Banda de energie sacra este are doua puncte de „ghidaj”: unul este in zona formatiunilor stancoase de langa orasul Kalambaka (cunoascuta ca si asezarea monastica Meteora), si altul undeva in zona Muntelui Ossa. Este foarte posibil sa mai fie unul in zona Halkidiki (poate Athos) În momentul de fata, aceste doua zone sunt cunoscute ca fiind primele centre ale spiritualitatii crestine ortodoxe.
Ele sunt, de fapt, cu mult mai mult decat atat...

Olimpul, vestitul „munte al zeilor” este un masiv cu 52 de piscuri, reprezentand o structura matriceala energetica, avand puternice conexiuni cu energiile cosmice.

Pentru cinstirea si celebrarea fiecarei „zeitati olimpiene” erau intocmite o serie de ritualuri, care aveau ca scop conexiunea cu energii supranaturale (pamantene sau ceresti), determinand astfel activarea si dezvoltarea diferitelor puteri interioare ale omului. Fiecare dintre acesti zei isi avea propriile lacasuri (temple), ai caror preoti se ocupau de toate etapele necesare de dinaintea initierilor. Ritualurile erau secrete si se oficiau doar in anumite perioade ale anului.
În ultimii ani, datorita influentei benzii energetice de inalta frecventa (centura fotonica), acest centru s-a reactivat, determinand o dinamica subtila extrem de alerta. Astfel, energiile puternice care emana in spatiul subtil din acest centru, determina reactii dintre cele mai dure din partea unor forte oculte, care nu doresc revenirea luminii, armoniei si progresului pe pamant. La fel ca si in alte centre puternice, s-a incercat inabusirea vibratiilor
pozitive emise de Masivul Olimp cu un „ocean” de vibratii negative, adica de teama, nesiguranta, neincredere, panica, ura, disperare. Se poate spune ca situatia social-economica a Greciei a fost in asa fel coordonata ca, in timp, sa se ajunga la dezastrul din ziua de azi.
Cei care au reusit sa obtina echilibrul dintre corp-minte-suflet, pot accesa energii deosebite din acest loc. Practic, toate cele 12 puteri ale „zeilor” olimpieni ne sunt accesibile in acest loc, iar acum, gratie activarii prin „centura fotonica”, nu mai avem nevoie de ritualurile vremii, si nici de preotii specifici fiecarei „zeitati”.
În realitate, zeii olimpieni reprezinta diferitele grade de potentialitate ale omului. preluat din... www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu