duminică, 8 iulie 2012

O misterioasa poarta a timpului a fost descoperita in Antarctica


În ultimii ani, stiri tulburatoare despre descoperirea unui vortex spatio-temporal in Antarctica au razbatut in presa din Statele Unite. Desi informatia a fost rapid cenzurata de armata americana, s-a aflat ca americanii au inceput, in secret, excavarea cu dispozitive super-tehnologice a locului acestei descoperiri senzationale.

Tunelul timpului de deasupra Antarcticii
Totul a inceput in anul 1995, cand oamenii de stiinta britanici si americani care studiau vremea din Antarctica in cadrul unui proiect comun, au facut o descoperire extraordinara. Fiziciana americana Mariann McLein le-a relatat cercetatorilor ca in apropierea Polului Sud a observat in data de 27 ianuarie un vartej de ceata cenusiu, pe care l-a luat drept un simplu vortex caracteristic furtunilor polare. Totusi, vartejul si-a pastrat neschimbata forma, ramanand stationar. S-a decis cercetarea fenomenului, fiind lansat in acest scop un balon meteorologic garnisit cu echipamente de masurare a vitezei vantului, a temperaturii si a umiditatii. Balonul s-a ridicat imediat si a disparut brusc in ceata.
Dupa un timp, cercetatorii au readus balonul la sol cu ajutorul franghiei legate in prealabil de acesta. Surprinderea a venit din masuratorile citite pe aparate: ceasul balonului indica data de 27 ianuarie 1965, data situata in timp cu 30 de ani in urma. Experimentul a fost repetat de cateva ori, dupa ce savantii s-au asigurat ca echipamentul balonului este in stare buna de functionare. De fiecare data, ceasul indica o data aflata cu 30 de ani in urma. Straniul fenomen a fost denumit „poarta temporala“ si a fost raportat la Casa Alba. Se presupune ca acel vartej de deasupra Polului Sud este un sui generis tunel al timpului ce permite trecerea in alte dimensiuni temporale. Exista voci care sustin ca s-au demarat in secret programe de cercetare a posibilitatilor de realizare a calatoriilor in timp, programe ce sunt controlate de catre CIA si FBI. Nu exista insa nicio confirmare oficiala din partea autoritatilor federale americane.

Cutremure şi anomalii magnetice puternice in zona…

În anul 2001, in timpul iernii australe, o urgenta medicala a fortat o evacuare de personal de la bazele din Antarctica, primul eveniment de acest gen ce a avut loc in plina iarna polara. Tot atunci, intreaga regiune a fost zguduita de un cutremur neobisnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului la o adancime ce corespunde cu cea a unei bizarei structuri ingropate sub gheata, descoperite ulterior.
Un alt eveniment important al anului 2001 a fost aparitia unei anomalii magnetice puternice in acea zona, care s-a intins pana in vecinatatea bazei rusesti Vostok din Antarctica. Cercetatorii rusi au fost socati si uimiti de ceea ce au observat atunci.

Americanii au transportat in Antarctica o gigantica maşinarie sfredelitoare
Imediat dupa aceea, conform unor surse demne de incredere, Fortele Aeriene Americane au trimis dispozitive si masini de inalta tehnologie, precum gigantica lor masina sfredelitoare „Subterrene“ (alimentata cu energie nucleara), catre o baza secreta din Antarctica, ce este situata in apropierea locului in care a avut loc ciudata descoperire ruseasca din aprilie 2001.
„Subterrene“ este o masinarie complexa capabila sa efectueze adevarate calatorii subpamantene, caci ea poate fora in toate rocile dure de pe suprafata Pamantului. Pentru „Subterrene“ este posibil si sa perforeze un strat de gheata, oricat de gros ar fi acesta.

O echipa de televiziune a disparut misterios in Antarctica

În momentul in care opinia publica internationala incepuse sa fie interesata din ce in ce mai mult de misterioasele sapaturi din Antarctica, o echipa de televiziune din California a pornit, in noiembrie 2002, catre aceasta destinatie, pentru a realiza un reportaj. Aceasta echipa de televiziune a disparut insa la fel de misterios. Ulterior, fortele speciale SEAL ale Marinei Americane au descoperit o inregistrare video ce a apartinut echipei. Înregistrarea confirma prezenta unui artefact urias, aflat sub gheata – o masinarie preistorica, posibil de origine extraterestra.
Citam dintr-o declaratie de presa ce a aparut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii: „Guvernul SUA urmareste sa blocheze difuzarea inregistrarii video gasite de echipele de salvatori SEAL in Antarctica, inregistrare ce ar contine dovada unei descoperiri arheologice de importanta colosala, ce s-ar afla ingropata la 3 kilometri sub gheata.“

Fosta preşedinta a parlamentului francez confirma ca este vorba de o structura veche de peste 12.000 de ani

Unele tari europene au protestat impotriva lucrarilor de excavatie intreprinse de armata SUA, intrucat se stie ca Antarctica este un teritoriu international, ce este protejat de orice exploatari facute de mana omului. Nicole Fontaine, fost presedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat urmatoarele: „Daca armata americana a construit ceva acolo, atunci ea violeaza Tratatul international privind Antarctica. Daca nu, trebuie sa vedem despre ce descoperire este vorba. Pare sa fie ceva ce are o vechime de cel putin 12.000 de ani, si a fost acoperit de gheturile Antarcticii. Aceasta ar putea fi cea mai veche structura realizata de mana omului de pe planeta noastra. Pentagonul trebuie sa dezvaluie public ceea ce ascunde.“ Exista oare vreo legatura intre acea poarta temporala si masinaria veche de cel putin 12.000 de ani de sub gheata Antarcticii? Daca se va descoperi ca este vorba despre o structura construita de mana omului la sfarsitul Paleoliticului, acest fapt semnificativ va modifica cursul istoriei.

Articol preluat din CAIETUL TABEREI SPIRITUALE YOGHINE DE VACANŢĂ®, COSTINEŞTI 2011...  www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu