vineri, 27 iulie 2012

Opinia stiintei... suntem rezultatul unor greseli in lant

In opinia acestor domni de stiinta totul este o greseala. Ei considera ca la inceput a fost Big Bang-ul... adica o mica particula (singura particula existanta in acel moment intr-un spatiu gol) aparuta din greseala... din greseala a explodat. Tot din greseala, resturile din acea particula au format ceea ce noi numim Univers.
Acele bucati imprastiate de Big Bang, din greseala, au luat forme sferice si s-au format ca stele, planete, galaxii, nebuloase, gauri negre, etc.
Din greseala, una din planete s-a plasat la o distanta optima fata de Soare. Din greseala, a aparut si Luna de pe cer, care, foarte curios si din greseala, a putut stabiliza acea planeta, numita Terra, in asa fel incat temperatura la sol sa nu aiba fluctuatii mari si sa nu se produca dezastre naturale.
Din greseala, a aparut si apa pe Pamant. Din greseala, s-a format atmosfera. Din greseala, s-au format si legile fizice, care au avut rolul de a ordona corpurile ceresti in asa fel incat sa nu existe haos. Din greseala a aparut viata. Din greseala viata s-a adaptat acelor legi fizice, iar totul a devenit armonios pe Pamant.
O eroare a facut ca o creatura nevertebrata din adancurile oceanelor sa sufere doua dublari succesive ale cantitatii de ADN, care ulterior a declansat evolutia multor animale si implicit a oamenilor.
Au evoluat dinozaurii care, din greseala, au disparut dupa ce un meteorit a devastat Pamantul.
Din greseala, a aparut peste noapte Homo Sapiens, care era mult mai inteligent decat predecesorul lui, Homo Erectus. Perioada de evolutie s-a scurtat extraordinar de mult (din greseala) in comparatie cu celelalte faze evolutive.
In aceeasi perioada a mai convietuit si Omul de Neanderthal, care desi era la fel de inteligent ca noi (homo sapiens), a disparut (probabil din greseala... asta deoarece nu prea se stie cauza).
Acum cateva zeci de mii de ani, oamenii se pare ca au cam scurtat evolutia tehnologica si din greseala, au construit niste edificii extraordinar de mari si de un nivel tehnologic exceptional (chiar peste nivelul tehnologic actual). Apoi din greseala au uitat sa mai construiasca asemenea constructii pentru ca mai apoi, acum 4000 sau 5000 de ani in urma sa isi reaminteasca iar si sa  construiasca iar niste edificii extraordinare (piramidele din Egipt si America de Sud), construite si ele la un nivel tehnologic ce sfideaza evolutia tehnologica din ziua de azi.
Dar mai apoi, din greseala, au aparut oamenii de stiinta.

Dumneavoastra ce spuneti..... este logic ceea ce afirma oamenii moderni de stiinta? Mie nu mi se pare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu