marți, 24 iulie 2012

Pot fi manipulate fenomenele naturale?

Din totdeauna ne-am dorit ca atunci cand afara ploua prea tare sa putem opri ploaia sau atunci cand nu ploua deloc sa putem aduce din nou ploaie pe pamant. Intr-un fel am reusit cat de cat asa ceva, asta deoerece in timp s-au dezvoltat modalitati de adus nori sau de alungat. Dar oamenii nu doresc doar atat. In visele noastre putem aduce vantul sau putem sa il alungam, tornadele sau uraganele nu mai matura zonele populate, nu mai exista cutremure, sau daca exista le putem prezice cu exactitate.
In ceea ce priveste manipularea fenomenelor naturale pot exista si parti negative. De exemplu cei care detin aceasta tehnologie pot stimula producerea cutremurelor in alta zona sau tara inamica sau pot creea uragane sau furtuni care sa inunde zone intregi.
Din vechime oamenii au incercat sa manipuleze fenomenele naturale. Au inventat descantece, prafuri, blesteme, farmece, facand totul pentru a controla aceste fenomene. De reusit nu stim sigur... din povestile si miturile din vechime reiese ca au reusit. Dar in realitate se poate asa ceva?
Multe din cutremurele si inundatiile care au existat in trecutul apropiat au fost puse pe seama SUA. SUA  detine un program de manipulare a fenomenelor atmosferice numit HAARP. Acest proiect a inceput de prin anii 50 si continua si acum. Daca ar fi sa ne luam dupa informatiile scurse, reiese ca cei de la HAARP au reusit cu succes anumite operatiuni de manipulare a fenomenelor naturale.
Cat de mult au reusit ei sa manipuleze aceste fenomene nu se stie cu exactitate. Dar avand in vedere banii care se pompeaza in acest proiect ultrasecret, credem ca in timp proiectul a dat rezultate. Multe voci au spus chiar ca cei de la HAARP sunt capabil sa produca cutremure sau valuri tsunami in orice zona a globului si chiar au pus in practica asa ceva (exemplu fiind cutremurul din Haiti sau valul tsunami din Japonia).
Daca e asa atunci nu stiu cat e de benefica aceasta tehnologie pentru omenire, avand in vedere ca cei de la HAARP nu au folosit deloc aceste inventii pentru a aduce beneficii SUA sau restului lumii. Intre timp s-au produs foarte multe cutremure, inundatii sau calamitati naturale care puteau fi evitate in cazul in care HAARP ar fi intervenit.
Reiese ca aceasta tehonologie este folosita numai in scop agresiv. De fapt de ce ne mira asa ceva? Doar totul este creeat in ziua de azi ca avand scop agresiv (si ne mai miram de ce lumea devine din ce in ce mai violenta). Daca este adevarat ceea ce se spune, oare pana unde o sa duca toata aceasta poveste? Sper sa aflam cat mai curand si sa indreptam lucrurile pana nu va fi prea tarziu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu