marți, 17 iulie 2012

Universul inteligent

Umanitatea este la stadiul unor copii de 6 sau 7 ani care descopera o biblioteca frumos aranjata. Fac ceva mizerie in biblioteca iar apoi se intreaba... cine a aranjat aceste carti asa de frumos? Unii care se cred mai destepti spun ca aceste carti s-au asezat singure ca rezultat al haosului, iar altii spun ca acele carti au fost aranjate de un nenea care a fost foarte strict in aranjare si care nu accepta nici-un compromis din partea celor care imprumuta acele carti.
Dar nimeni nu s-a gandit ca de fapt acele carti sunt inteligente si sunt parte dintr-un univers la fel de inteligent. Acele carti sunt de fapt nivele realitatii in care traim. Sunt frumos aranjate, chiar foarte frumos. Oamenii de stiinta spun ca aceasta lume a fost creeata din haos prin explozia unei particule. Altii ne spun ca totul a fost facut de catre un Creator, foarte puternic dar foarte dur care desi este extraordinar de milos, El nu prea accepta compromisuri.
Dar nimeni nu se gandeste ca tot ceea ce vede in jurul sau este inteligenta. Si ca ceea ce este Dumnezeu este de fapt in fata sa. Toata viata ne-am dorit sa il vedem pe Dumnezeu, dar de fapt il vedem zilnic in fata noastra sau chiar in noi. E ca si cum nu am vedea padurea din cauza copacilor.
Dumnezeu este TOTUL, si il avem in fata noastra permanent. De la cea mai mica particula pana la persoana noastra. Orice este parte integranta din Univers, sau din Dumnezeu, cersetor, criminal, om de stiinta, omul de rand, animalele, plantele, de fapt e absolut TOT.
Peste tot intalnim semne de inteligenta de la Univers, oriunde ne-am uita. Totul este construit dupa un plan matematic si geometric, pe care stramosii nostri l-au descifrat si l-au codificat la randul lor in anumite constructii, precum Stonehenge, piramidele sau marele catedrale masonice construite la inceputul mileniului 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu