miercuri, 15 august 2012

Apelul dr. Rath către poporul german și popoarele Europei (11.08.2012)

Intreaga societate este condusa din umbra de catre un cartel mafiot care controleaza o intreaga corporatie mondiala. Aceasta corporatie mondiala este de fapt un intreg conglomerat de companii farmaceutice, industriale si bancare. Aceste companii farmaceutice infesteaza toata societatea cu chimicalele pe care le baga in alimentele pe care le cumparam zilnic de la magazine. Pentru ca mai incolo sa beneficieze din plin de bolile pe care noi le facem consumand aceste alimente si cumparand medicamente pentru a ne insanatosi. Iar medicamentele pe care ei ni le vand nu au rolul de a ne vindeca ci au rolul de a ameliora efectele bolii.
Vindecarea noastra se afla in noi, in credinta noastra si nu in medicamente. Medicamentele pot cel mult sa aiba efect de placebo asupra noastra.
In acest film se merge de la manipularea intregii societati prin schema economiei capitaliste pana la cele doua razboaie mondiale.
Dr Rath s-a nascut in Stuttgard, Germania, in 1955. A absolvit facultatea de medicina si a lucrat ca medic si cercetator la clinica universitara din Hamburg si la Centrul German al Inimii din Berlin. Cercetarile sale s-au focalizat pe cauzele aterosclerozei si a maladiilor cardiovasculare. In 1987, dr. Rath a descoperit legatura dintre deficienta vitaminei C si un nou factor de risc pentru boala cardiovasculara - lipoproteina.
A publicat aceasta descoperire in revista Atherosclerosis a American Heart Association, pentru ca mai apoi sa accepte invitatia de a se alatura dublului laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling. In 1990 pleaca in SUA pentru a deveni primul director de cercetari cardiovasculare la institutul Linus Pauling din Palo Alto, California.
Astazi dr. Rath conduce un institut de cercetare si dezvoltare in medicina nutritionala si celulara. Institutul sau face cercetari fundamentale si studii clinice pentru a documenta in mod stiintific beneficiile micronutrientilor ca biocatalizatori intr-o multime de reactii metabolice la nivel celular.
Dr. Rath este membru al New York Academy of Sciences, American Heart Association si al altor organizatii stiintifice. A publicat si carti precum: "Why Animals Don't Get Heart Attacks - But People Do" (De ce animalele nu fac atac miocardic - dar oamenii fac) si "Cancer".

sursa... http://frumoasaverde.blogspot.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu