miercuri, 29 august 2012

Bogatia este in tine

In ultima vreme au aparut foarte multe materiale despre Legea Atractiei si despre prosperitate. Mai toti stim de filmul sau cartea "Secretul", dar multi au ramas dezamagiti de faptul ca nu au reusit sa atraga bogatii in viata lor urmand acele reguli din carte sau din film.
Credinta, vizualizare, gandire pozitiva.... dar nimic. Ceea ce nu se stie este ca prosperitatea este o stare a mintii si nu se rezuma doar la a pune in practica credinta, vizualizarea sau gandirea pozitiva. Prosperitatea este o stare a mintii care salasluieste in subconstient.
Pentru a fi prosperi trebuie sa eliminam toate barierele pe care subconstientul le are. Zilnic noi punem bariere in mintea noastra urmarind stiri negative, filme violente sau pur si simplu gandind negativ. Ca sa eliminam aceste bariere este nevoie sa lucram cu subconstientul nostru in asa fel incat sa nu existe nici-o bariera catre succes.
Acceptarea esecului este una din modalitatile productive de a elimina aceste bariere. Este o vorba..."pentru a invinge trebuie sa inveti sa pierzi".
Chiar daca gandim pozitiv si avem credinta, tot putem pierde, asta pentru ca in subconstient salasluieste inca frica de esec, necredinta si forme de gandire negative. Incercati sa va observati pe voi intr-o zi.... de cate ori oare ganditi negativ? De multe ori nici nu va dati seama cum gandurile negative ies la iveala in timp ce vorbiti cu altcineva sau cand faceti vre-o activitate. Aceste ganduri sunt resturi negative care se afla inca in adancul subconstientului dumneavoastra.
Invatati sa pierdeti, iubiti esecul si acceptati-l ca pe o modalitate de a invata. Iubiti tot si purificati totul prin declaratii de iubire, multumiti permanent lui Dumnezeu pentru tot ceea ce aveti (daca stati si va ganditi, aveti chiar multe) si cautati sa va perfectionati cat mai mult.
Observati-va comportamentul zilnic si eliminati negativitatea din dumneavoastra, iubiti, credeti, vizualizati, ganditi pozitiv, dati iubire, daruiti si perseverati, restul va veni de la sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu