duminică, 19 august 2012

Cate ceva despre agresiunile psi

de Anatol Basarab

A V E R T I S M E N T
 

Vrajitoria exista din timpuri imemoriale. In ciuda progresului civilizatiei umane, practicile de manipulare a semenilor s-au pastrat si diversificat, multe dintre ele dovedind o regretabila eficacitate. Nu este vorba despre superstitii sau autosugestie; din nefericire pentru noi toti, ritualurile magice poseda o forta reala.
Vrajitoria este la ora actuala un fenomen de masa . Efectele sale sunt devastatoare pentru vietile multor oameni. Nu exista un control social sau mijloace legale de combatere a ei. Totusi, spre norocul nostru, al tuturor, influentele nefaste ale vrajitoriei pot fi respinse prin Puterea lui Dumnezeu si a ingerilor Sai.
Precum terifianta contaminare radioactiva, indeletnicirile vrajitoresti, desi nu sunt intotdeauna vizibile cu ochiul liber, polueaza cumplit mintile si sufletele oamenilor, degradandu-le pana si trupurile. Nutresc speranta ca indivizii tentati de a face un astfel de “pact cu Diavolul” vor intelege ca aceasta initiativa este nu numai condamnabila, ci chiar periculoasa pentru ei si pentru cei ce le sunt dragi. Tot raul la care devin complici se va intoarce, mai devreme sau mai tarziu, impotriva lor…

AGRESIUNEA PSIHICA

In vremurile de astazi nu mai este elegant sa lovesti cu pumnul sau cu bata pentru a-ti satisface interesele. In schimb, a luat o amploare greu de controlat asa-numita “agresiune psihica”. Aceasta izvoraste din adancul sentimentelor de ura, invidie, razbunare sau, pur si simplu, din setea de a provoca raul cuiva, fara riscul ca agresorul sa fie descoperit si pedepsit.
Din punct de vedere spiritual, raul este o energie intunecata, care, provenind din anumite surse, are posibilitatea de a se raspandi rapid in atmosfera psihica, infestand-o. Dupa cum aerul este indispensabil plamanilor, atmosfera psiho-mentala hraneste mintea cu idei, emotii, intentii. Poluarea gandurilor, a sentimentelor, este un fenomen la fel de real si grav ca si poluarea aerului. Agresorul psihic preia din spatiu o mare cantitate de energie malefica, pe care o dirijeaza asupra victimei. Acest flux energetic otravitor invadeaza organismul fiintei agresate, tulburandu-i functiile vitale, psihice, mentale.
La baza atacurilor psihice pot sta motive diverse, unele de-a dreptul naive, altele ingrijorator de grave. Printre acestea se afla : lipsa de loialitate intre concurenti ; setea de parvenire prin distrugerea colegilor competenti ; dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret ; complexul culpabilitatii, persistand ca o obsesie periculoasa in mintea celui ce ataca ; rautatea specific femeiasca, manifestata atunci cand apar rivale atragatoare ; lupta barbatilor pentru a li se recunoaste inteligenta si farmecul viril ; tendinta de eliminare a adversarilor politici ; razbunarea unor conducatori pe supusii recalcitranti ; practica anihilarii celor considerati dusmani, pe fronturile vizibile si invizibile ale vesnicelor razboaie ; lupta dintre diversele doctrine politice, filozofice, religioase, etnice ; neobosita concurenta intre agentii secreti ; setea de castiguri banesti a “specialistilor” in magie neagra.

MAGIA NEAGRA

Agresiunea psihica prin magie neagra (vrajitoria) se aplica in mod direct sau indirect asupra oamenilor, folosindu-se ca arma principala emisia telepatica distructiva.
Atacul psihic direct are loc atunci cand victima se afla in fata agresorului. Acesta actioneaza pur mental sau combinand influenta mentala cu manipularea unor obiecte si vietati, cum ar fi : lumanari colorate in negru, brun, cenusiu, verde murdar, rosu sangeriu spre brun, galben-bej inchis etc ; animale vii sau moarte (soareci, sobolani, pisici, caini, broaste, soparle etc) ; crucifixe din lemn sau os, vopsite in culori inchise ; scoici necuratate, cu interiorul putred ; pasari (gaini, bufnite, pescarusi s.a. , in functie de zona geografica) ; obiecte de tortura pentru fiintele sortite sacrificarii (foarfeci, cutite, clesti folositi la scoaterea ochilor si a maruntaielor, nuiele pentru lovirea victimelor, topoare mici etc).
Prin sacrificarea vietatilor nevinovate se aduc ofrande unor entitati inferioare (slab dezvoltate informational), supranumite “duhurile Iadului” (demonii). Acestea, satisfacute prin cruzimea sacrificarii unor fiinte inocente si slab protejate, devin intelegatoare si oarecum docile, executand cererile vrajitorilor de a provoca suferinte oamenilor-tinta. Victima poate fi adusa in casa agresorului sau agresorul, in casa victimei, care, de obicei, se afla in stare de inconstienta (beata, drogata sau hipnotizata).
Atacul psihic indirect se executa in absenta victimei, care, de obicei, nu are cunostinta despre ceea ce i se intampla. In majoritatea cazurilor, ea nu afla niciodata ca, intr-o anumita perioada a vietii sale, s-a aflat sub incidenta unor emisii energetice agresive si distructive. Metodele practice sunt aproape aceleasi ca la atacul direct. Lor li se adauga asa-zisele ”descantece ale departarii”, care se deosebesc mult de cele folosite in fata victimei. Acestea din urma sunt ceva mai blande, pentru ca nu cumva persoana agresata sa moara in timpul ritualului, fapt ce le-ar aduce grave complicatii celor aflati de fata.
Rezultatele aplicarii acestor practici de influentare a biocampurilor umane sunt imprevizibile. Nici vrajitorul insusi nu poate garanta efectul “optim” al actiunilor sale. De la un caz la altul, acesta are o intensitate maxima, medie sau aproape nula. De multe ori, agresorului ii scapa actiunea de sub control, facand, in mod inutil, multe victime, fara a-si putea atinge scopul propus.
Majoritatea oamenilor rezista agresiunilor psihice, mai ales daca ele sunt programate pe termen relativ scurt (o luna, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung (ani de zile sau toata viata) si cele repetate la anumite intervale de timp (calculate dupa norme stiute numai de catre practicieni) pot avea consecinte deosebit de grave.
Oricare dintre aceste doua tipuri de agresiuni psihice ar fi folosit, daca agresorul are “talentul Satanei”, victima va suferi enorm din punct de vedere fizic si psihic. Din nefericire, astfel de agresiuni sunt arareori pedepsite si numai acolo unde exista legi pentru judecarea vinovatilor prinsi asupra faptului.

VRAJITORIA – OTRAVITA PORTIE DE LIBERTATE

Raul de pe lumea aceasta nu se datoreaza doar prostiei si slabiciunilor omenesti. El este efectul energiilor vehiculate de entitatile malefice invizibile. Acestea ii indeamna pe oameni sa produca mult rau in ei insisi, dar si in jurul lor. Unele persoane sunt foarte receptive la intentiile negative care li se sugereaza “pe nevazute” si le pun in practica fara sa regrete. O problema arzatoare a demonilor este cum sa le domine vietile celor ce slujesc Binele si asculta vocile curate ale ingerilor lui Dumnezeu. Aici joaca un rol important vrajitoria.
Vrajitorul este un colaborator de nadejde, puternic si instruit inspre rau, al lui Satan. Profitand de interesele meschine si patimile omenesti, el trimite energii perverse catre victimele indicate de clienti, transformandu-le viata intr-un cosmar. Astfel, vrajitorul, prin biocampul si capacitatile sale mentale, amplifica ideile satanice, distructive. Cu scopul de a-si concretiza intentiile murdare, el se foloseste de spiritele negre pentru a-si satisface clientii. Dar si fortele Intunericului profita de talentele lui pentru a-si implini planul strategic de distrugere a lumii (suferinte din belsug, pentru cat mai multe fiinte nevinovate).
Practica vrajitoriei are o mare raspandire in Romania, lucru trist, recunoscut cu ingrijorare si de catre unii slujitori ai Bisericii. Parintele exorcist Ilarion Argatu, de la Manastirea Cernica (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!) se mira adeseori de amploarea acestor indeletniciri blestemate. Sfintia-sa spunea ca la inceputul carierei sale duhovnicesti, prin anii ‘30, arareori se putea auzi de asemenea fapte. Astazi, influenta vrajitoriei creste ingrijorator, mai ales de cand cu “libertatea si democratia”, primite parca din lingurita, iar oamenii, ca o consecinta directa a acestui trist adevar, devin tot mai mizerabili.
Chiar si cei care nu cred in vraji pot sa le cada victime. Bravada si ignoranta in fata acestui fenomen pot alimenta sugestia primita pe cale telepatica – parte componenta a agresiunii prin vrajitorie – ca individul sa suporte pasiv fluxurile malefice napustite asupra sa. Daca omul nu crede in puterea farmecelor, nici nu intentioneaza sa lupte impotriva lor. Daca s-a intamplat ca a devenit victima acestora, ar putea avea necazuri mari. Urmarile acestor practici necurate pot fi : moartea, mutilarea, accidentele, distrugerea psihica, ruinarea sanatatii trupului, pierderea de persoane dragi sau a unor bunuri materiale, ruperea relatiilor interumane s.a. Daca populatia noastra, in ansamblu, ar fi ceva mai spiritualizata, ar trata aceste “ocupatii” cu seriozitate, considerandu-le niste delicte grave. Oare cu ce se deosebeste un criminal in serie de o vrajitoare care provoaca de la distanta, contra-cost, moartea multor indivizi ?
Ca un simptom alarmant al ipocriziei omenesti, slujitoarele “magiei albe” se pretind a fi oponentele “magiei negre, diavolesti”. Numai ca atata timp cat si practicile de “magie alba” produc haosul in vietile victimelor, dupa bunul plac al celor ce platesc bine (legand si dezlegand cununiile, distrugand familii, aducand fete nevinovate in paturile celor bogati, ajutand infractorii sa castige bani cu nemiluita etc), atunci care mai este diferenta ? Nici o vrajitoare nu tine cont de Binele si Intelepciunea Divina.
Nu exista alta cale de a lupta cu fortele demonice decat prin Puterea lui Dumnezeu ! Salvarea sta in forta si tenacitatea victimelor de a invoca personal ajutorul Domnului Dumnezeu. Nu este suficient sa ai un suflet minunat si sa faci fapte bune, mai trebuie sa ai si mintea treaza, gata de lupta cu rautatea Necuratului. Daca, spre norocul tau, constientizezi momentele in care esti supus unui asalt hipnotic malefic, fereste-te sa iei decizii importante pentru viata ta, odihneste-te si evita actiunile periculoase. Roaga-te la Bunul Dumnezeu sa-ti dea puterea de a rabda si a scapa cu bine din raul care incearca sa te copleseasca !

INFERNUL DIN FAMILIE

Ce poate fi mai dureros pentru individ si societate decat numarul mereu crescand al familiilor nefericite ? Am descoperit, de-a lungul timpului, manifestari socante, unele aparent absurde, altele de o violenta incredibila, ale unor barbati care se considera “buni familisti”. Adulterele abunda, alimentand celebrul “triunghi conjugal”, care nu este o forma tocmai linistita a relatiilor interumane. De obicei, sotul vine beat acasa, terorizandu-si familia. Salariul, proaspat incasat, a fost cheltuit rapid cu amanta, iar viata familiei se bazeaza doar pe castigurile sotiei. Sotul se infurie din orice, sotia i se pare insuportabila, iar copiii, plictisitori peste masura. Ce cauze pot aduce familia intr-o situatie atat de nenorocita si, din pacate, prea des intalnita ?
Multe femei casatorite m-au rugat sa verific existenta unor amante si sa aflu prin ce metode au fost incetosate mintile celor cu care s-au unit prin cununie. Din pacate, mijloacele de cucerire a barbatilor sunt numeroase, unele mai rafinate decat altele. Perversiunile sexuale, invatate de unele femei cine stie de pe unde, reprezinta o arma puternica pentru a-si atinge scopurile. Numerosi barbati, care pana mai ieri erau soti model, s-au transformat in bestii, donatori de bani sau bijuterii sterpelite din casa, hoti, traficanti de orice… Unii si-au parasit sotiile si copiii. Altii isi duc mai departe viata de familie, incercand sa arate lumii ca “totul este in regula”.
Desi traim intr-o tara cu oameni care, in majoritate, se tem de pedeapsa Divina, am remarcat a reactie adversa puternica la credinta normala in Dumnezeu. Am senzatia uneori ca Romania s-a transformat intr-o “tara a vrajitoarelor“. In multe localitati, aproape fiecare strada adaposteste macar o “specialista” in farmece. Ea leaga si dezleaga vietile si destinele unor oameni, fara sa se gandeasca prea mult la consecintele grave ale acestor indeletniciri. Unele se lauda ca tin cu Dumnezeu si folosesc lumanari, cruci, sare, cositor, mercur, apa sfintita, facandu-si enorm de multa publicitate. Dar, indiferent ca actioneaza cu buna sau rea intentie, inconstienta lor produce victime. Ajutandu-i pe unii, ii nenorocesc pe altii.
Mai rau chiar, unele “specialiste”, ascunse de ochii si urechile mass-media, folosesc mijloace de manipulare deosebit de periculoase. Multe persoane au gasit in preajma sau in interiorul locuintelor anumite obiecte ciudate : oase de pasari legate cu ate colorate ; bucati de paine unse cu lichide colorate si lipicioase ; gunoi ciudat pe pragul casei ; oua, in locurile unde gainile nu au acces ; papusi facute din carpe legate cu snur ; broaste vii sau moarte, ajunse ca din senin in casa ; fotografii intepate cu ace si multe altele. Oricat am fi de “realisti”, trebuie sa remarcam coincidenta unor astfel de “aparitii” cu declansarea perioadelor pline de nenorociri in vietile oamenilor.
Gravitatea urmarilor difera de la un caz la altul : familii dezorganizate in timp record, accidente, boli incurabile, devieri de comportament, incendii, decese… Spunand sus si tare ca “astfel de vraji nu sunt posibile, fiind doar rodul imaginatiei, incinse de prea multe lecturi despre fenomenele paranormale, a unor persoane instabile psihic”, dovedim o atitudine inconstienta. Ignorand existenta raului din jurul nostru, acceptam sa convietuim cu el, il ajutam si, in acest caz, nu mai avem dreptul sa ne plangem ca faptele reprobabile sunt din ce in ce mai numeroase…
Persoanele atacate prin magie neagra prezinta simptome specifice : depresii, dureri de cap (mai ales in zona cervicala), stari de lesin, senzatii de intunecare a mintii si… nelipsita obsesie a mortii. Cand se intervine prin vraji pentru indepartarea sotului de sotie, unul dintre cei doi nu-l mai suporta pe celalalt in preajma sa ; are momente cand il vede cu un chip respingator, adeseori simtind nevoia sa o ia la fuga sau sa il omoare. Manifestarile pot fi reciproce.
Raul se intinde nestingherit in societatea noastra. Divorturile abunda, ca si violenta – intr-un cuvant, nefericirea. Pe cine sa dam vina ? Pe saracie, ignoranta, lipsa de civilizatie, lipsa de credinta in Dumnezeu sau pe infinita varietate a destinelor omenesti ?

SUFLETE CHINUITE – VICTIMELE UNOR VRAJITOARE

1. Soacra Iuliei nu o poate suferi si vrea neaparat sa o desparta de fiul ei. A apelat la farmecele unei vrajitoare. Drept urmare, Iulia a pierdut o sarcina mult dorita de sotu1 ei, iar acesta a parasit-o. Desi se iubesc si isi telefoneaza cu mult dor, fiecare locuieste acum la parintii sai, fara sa aiba sperante de impacare…


2. Maria este casatorita de 18 ani cu un maghiar. Au 3 copii mari. Soacra ei doreste sa aiba o nora maghiara. Pentru a-si implini visul, s-a dus la o vrajitoare. Consecintele sunt strigatoare la cer : sotul Mariei si-a luat o amanta unguroaica, in varsta de 20 ani, pe care o plimba cu mandrie in tot orasul. Nu mai locuieste cu sotia si copiii sai, iar certificatul de casatorie l-a ascuns, ca nu cumva nenorocita de nevasta sa intenteze divort. Sare cu pumnii la ea cand o prinde rugandu-se in fata icoanei. In casa pocnesc usile din senin, mobila trosneste jalnic, copiii sunt bolnavi mereu, iar Maria a fost data afara de la serviciu…


3. Aurica a cumparat, impreuna cu sotul ei, o casa de la doi batrani. A aparut, ca din senin, un nepot, care i-a dat in judecata, avand pretentii de mostenitor. Dupa un proces de 7 ani, au castigat casa, dar au pierdut la SAFI toti banii primiti la nunta, iar barbatul s-a imbolnavit de cancer cerebral. Cineva le-a spus in mare taina ca nepotul cu pricina s-a dus la o vrajitoare…


4. Luiza s-a trezit, in urma cu doi ani, ca-i apar niste negi mari si urati pe fata si pe maini. Nu i-au trecut cu nici un fel de tratament. Sotul o bate, o insulta, iar certurile se tin lant. Stie ca amanta lui umbla pe la tiganci…


5. In timp ce sotii Dumitrache erau la lucru in Italia, o vecina rea si invidioasa, care se oferise sa le ude florile, le-a facut si putina “ordine” prin casa. La intoarcere, un sacou al barbatului era murdar de ulei pe guler, pe salteaua din dormitor se aflau infipte ace de cusut, le lipseau multe obiecte de imbracaminte. Curand au inceput certuri, batai, barbatul a plecat de acasa, lasandu-si sotia cu cei doi copii, socati de purtarea tatalui lor. A ramas somera, iar sotul ei a divortat, fara sa le asigure copiilor o pensie alimentara. Intr-o noapte, s-a trezit ingrozita, simtind ca o fiinta nevazuta, careia ii simtea rasuflarea, ii imobilizase picioarele si incerca sa o sugrume…


6. Fiul Teodorei a refuzat sa se insoare cu o prostituata, indragostita foc de el. Parsiva s-a razbunat, provocandu-i moartea prin “facaturi de tiganca”. Tanarul s-a rasturnat cu un tractor pe care il conducea, nu a avut nici o contuzie, dar a murit sufocat cu una din bucatile de friptura pe care le inghitise cu o jumatate de ora inainte…


7. Indragostita subit de un politist care i-a anchetat sotul pentru comert ilegal, Dina a platit o tiganca batrana pentru a-l face sa o iubeasca si el. Devenind dependenta de “uniformele” politistilor, nenorocita viseaza zi si noapte ca face amor cu ei …


8. Avand un sot infidel si grosolan, Lili a urmat cateva sedinte “pentru facerea de bine” la o vrajitoare. Vazand ca o costa din ce in ce mai multi bani, iar rezultatele “miraculoase” intarzie sa apara, a renuntat sa mai continue “intrevederile”. Ţiganca a amenintat-o ca o va face sa vina in patru labe la ea, pentru a-i cere din nou ajutorul …


9. O nevasta geloasa a confundat o femeie cinstita cu amanta sotului ei. Solicitand-o cu disperare pe “Spania”, a beneficiat din plin de procedurile “savante” ale acesteia : spargerea oului din care a scos o lipitoare, arderea unei gramajoare cu hartii de 100.000 lei, descantece pe o cruce mica de argint etc. Victima a decedat dupa cateva luni, in urma unui cancer galopant. La nici o luna, fratele acesteia s-a zdrobit mortal intr-un accident de masina. Peste alte doua luni, mama lor de la tara a murit, distrusa de durere. Nu a trecut anul si nepotul ei cel mai drag s-a spanzurat …


10. Sotia amantului Emiliei apeleaza periodic la serviciile unei vrajitoare pentru a-si recuceri sotul infidel. In decurs de cativa ani, Emilia si-a pierdut serviciul a scapat ca prin minune de un cancer operat la timp, sotul ei a dat divort, iar unicul lor copil, fata ei adorata, s-a apucat de prostitutie, nereusind sa-si pastreze un loc de munca mai mult de cateva luni. Amandoua au devenit dependente de ghicitoare si vrajitoare, cutreierand toata tara in cautarea a noi si noi “facatoare de bine”.


11. Neintelegandu-se bine cu soacra, amandoua fiind cam rele de gura, batrana a amenintat-o pe Mia ca “o va pune la punct, intr-o zi”. Ajunsa la o vrajitoare, aceasta i-a promis ca ii va “linisti” nora. La scurta vreme, sotul Miei a inceput sa vina beat acasa. A devenit nervos si agresiv, fara motive intemeiate. Fetita lor, scarbita de atmosfera din familie, si-a cautat alinarea in fumat, alcool si relatii “deocheate” cu baieti mai mari decat ea, lipsind prea des de la scoala. Vigilenta, mama ei a banuit ca raul vine din directia soacrei. Si-a dus fata la biserca, rugand preotul sa-i faca rugaciunile de alungare a Raului. Ajunse acasa, copila a inceput sa tipe ca mirul de pe frunte o arde si miroase urat. Dorind sa se spele imediat pe fata, Mia a oprit-o energic, explicandu-i ca nu mirul ii face rau, ci Diavolul , care nu vrea sa-i paraseasca trupul. S-a tavalit pe podea cateva ore, a tipat ca o nebuna, apoi a adormit. A doua zi s-a dus linistita la scoala, tigara si bautura nu i-au mai placut,iar 
baietilor obraznici le-a intors spatele…

MANIFESTARILE PERSOANELOR AGRESATE PSIHIC

· Inapetenta de viata, depresii nervoase, cosmaruri frecvente.
· Diminuarea capacitatii de discernamant intre bine si rau.
· Slaba coordonare a propriilor actiuni.
· Diminuarea intuitiei, a memoriei.
· Comportamentul necontrolat, cu dese exagerari in gesturi si actiuni.
· Dureri persistente in zona occipitala si cea parietala a creierului.
· Slabirea vederii (impaienjenirea ochilor).
· Dureri frecvente in zona stomacului si a inimii.
· Amorteala, intepaturi ca de cutit, furnicaturi in maini si picioare.
· Aparitia unor alergii, manifestate prin eruptii pe piele (urticarie, negi etc.).
· Stari de greata, voma, diareee.
· Diminuarea capacitatii de a nutri sentimente pentru cei din jur.
· Momente de pierdere a luciditatii, cand devine obsesiva dorinta de a comite acte de agresiune.
· Tendinta de izolare fata de familie si ceilalti membri ai societatii.
· Caderea in desfrau, dorinta de a trai in murdarie, tinuta neglijenta.
· Lipsa autocontrolului in gandire.
· Teama nelamurita, manifestata prin crize de nervi, refuzul de a iesi pe strada, refuzul apropierii de persoanele binevoitoare.
· Nepasarea fata de tot ce se intampla in jur.
· Refuzul de a respecta normele de conduita civilizata.
· Dispretul fata de legile statului.
· Dorinta de a evada din realitatea cotidiana prin consumul de alcool, droguri, aberatii sexuale.
· Cel obsedat de ideea sinuciderii este pe cale de a comite cel mai mare pacat omenesc : curmarea propriei vieti, adica lupta impotriva Creatorului care i-a daruit-o.

LUPTA PASNICA IMPOTRIVA AGRESIUNILOR PSIHICE

Daca prezentati unele dintre simptomele mentionate mai sus, incercati, printr-un efort de concentrare mentala, sa aflati cauzele raului pe care il simtiti si sa va identificati agresorii. Pentru indreptarea situatiei puteti actiona pe mai multe cai. De exemplu :


1. Neintelegerile dintre soti, rude si prieteni se pot solutiona prin dialog civilizat, fara barfa, cearta, bataie, vraji, procese.


2. Lupta politica se poate desfasura in conditii pasnice, prin actiuni acceptate de legile statului si de regulile bunului-simt.


3. Invidia, ura, minciuna, complotul pot fi inlocuite cu manifestari si actiuni pozitive, benefice pentru toata lumea, cum ar fi : admiratia sincera, prietenia, sinceritatea, colaborarea constructiva.


4. Daca persoanele afectate de agresiunile psihice nu reusesc sa anihileze raul prin propriile eforturi, ar fi bine sa se adreseze unor oameni capabili sa le ajute. Multi medici, psihologi, preoti, calugari, bioterapeuti, clarvazatori, parapsihologi pot recunoaste simptomele atacurilor psihice si se incumeta sa le contracareze. Ii avertizez pe cei aflati in suferinta ca, in afara de aceste persoane competente, droaia de sarlatani care isi aroga “harul vindecator” este impresionant de mare. Ei sunt puternici prin insistenta cu care isi racoleaza victimele pentru a le stoarce de bani, furnizandu-le informatii eronate sau rauvoitoare. Cu ei vom avea de luptat si in mileniul trei.

preluat din... http://www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu