joi, 2 august 2012

Extreterestrii ne viziteaza in momentele cheie ale istoriei noastre

Recent am aflat ca tocmai un OZN ne-a vizitat Olimpiada de la Londra. Probabil le place sportul si sunt curiosi ce sportivi vor castiga medaliile olimpice, sau au vrut sa vada festivitatea de deschidere, pesemne ca sunt morti dupa artificii si dansuri. Sau poate nu.
OZN-uri au fost vazute in puncte cheie din istorie, la inceputul unor revolutii, sau mari batalii, in preajma razboaielor mondiale, inaintea caderii celor doua turnuri gemene sau chiar acum in aceasta perioada de mare schimbare.
Aceste aparitii ne arata ca ei sunt constienti de trecutul sau viitorul pe care omenirea o sa il parcurga, drept urmare, acestia apar exact in punctele de maxima importanta pentru omenire.
Olimpiada de la Londra este un mega eveniment pentru omenire, care nu inseamna doar sport ci practic este o miscare sociala de amploare.
Probabil ca extraterestrii beneficiaza de un mare nivel tehnologic. Un nivel tehnologic cum nici maca prin vis nu ne trece. Probabil ca pot manipula spatiul, pot calatori in timp, in trecut sau intr-o posibilitate a viitorului. Ei nu au doar avans tehnologic ci pur si simplu sunt evoluati din punct de vedere spiritual.
Extraterestrii folosesc tehnologia pentru a-si facilita conexiunile cu Universul. Iar tehnologia lor este vie. Probabil ca va intrebati cum ar putea fi vie tehnologia. Totul este viu, pana si materia... metalul sau petrolul sunt minerale vii, sunt alcatuite din molecule care sunt inteligente si care au constiinta de sine.
Noi, pentru a putea construi tehnologie vie ar trebui sa interactionam direct cu orice tip de molecula. Printr-o interconectare directa, putem deschide calea spre o "colaborare" cu bogatiile pe care le avem pe pamant. Spun colaborare deoarece noi doar exploatam resursele.... nu colaboram cu ele.
Noi exploatam Pamantul  fara nici-un menajament. Dar Pamantul este o entitate vie, iar noi suntem copiii lui. Pentru a "colabora" cu Pamantul noi trebuie sa ne conectam direct la el. In acest fel vom putea obtine resurse nelimatate de la el, fara sa il exploatam si fara sa il distrugem.
Revenind la extraterestri, probabil ca ei se interconecteaza direct la orice tip de materie pe care o folosesc (doar sunt una cu aceste bucati de materie) si pot schimba oricand forma si structura acelui material. Iar aparatele pe care ei le construiesc probabil ca sunt constiente de ele, precum o fiinta vie.
La fel si cu spatiul, ei pot calatori in trecut sau viitor oricand vor. Asta deoarece trecutul sau viitorul nu exista, exista doar prezentul. Iar acestia conectandu-se direct la Sursa pot ajunge in orice punct din istoria noastra privind-o asa cum privim noi filmele la tv.
Noi ca si umanitate in plina evolutie reprezentam pentru ei niste tipare de constiinta si de ego pe care ei nu le-au experimentat, dar pe care incearca sa le experimenteze odata cu noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu