marți, 14 august 2012

Heidemarie Schwermer.... femeia care traieste fara bani

Desi traim intr-un sistem capitalist salbatic, in care puterea banilor domina totul in jurul nostru, o femeie de origine german pe nume Heidemarie Schwermer reuseste sa duca o viata lipsita de bani dar si lipsita de griji. Heidemarie provine dintr-o familie instarita care a emigrat la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial din Prusia in Germania. In timp, aceasta femeie a incercat sa evite banii cat a putut de mult.
La ora actuala aceasta femeie traieste doar prin punerea in practica a Legii Atractiei. Adica face favoruri gratuite si dauieste tot cam ceea ce are si nu mai are nevoie, primind foarte multe lucruri, cat si mancare, in schimb..
Aceasta femeie calatoreste permanent si foloseste bani numai pentru transport si locuinta, bani pe care ii primeste de la alti oameni. Heidemarie obisnuite sa faca curat gratuit in casele multor oameni si obisnuieste sa  isi daruiasca toate hainele cand se schimba anotimpurile. De multe ori este vazuta in piete pentru a prelua resturile de legume si fructe.
Heidemarie nu se considera un om al strazii: "Nu ma puteti compara cu un cersetor, cu un om al strazii. Ei nu sunt bine intentionati, nu sunt placuti ori invitati sa locuiasca in casele altor oameni".
Fosta profesoara si psihoterapeut, Heidemarie a hotarat pur si simplu sa isi vanda apartamentul si toate lucrurile care nu incap intr-o singura valiza si a plecat la drum in noua sa viata. A refuzat sa primeasca si onorariul cuvenit dupa munca prestata, donand acei bani. In prezent ea a intrat in centrul atentiei mediatice incepand sa dea interviuri sa participe la emisiuni si sa isi impartaseasca experienta, infiintand un cerc de schimb de expereinte numit "Ofera si primeste esentialul".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu