vineri, 24 august 2012

Idei despre realitate - Bashar


1. Urmeaza-ti pasiunea cu integritate si fara asteptari si mergi cat de departe poti, iar daca in momentul cand simti ca alt lucru reprezinta pasiunea ta, fa acel lucru. Astfel, tot timpul vom sta in momentul acum, schimbandu-ne odata ce inaintam in viata. In schimb, pentru a ne urma pasiunea trebuie sa fim pasionati in a fi pasionati.
2. In fiecare moment accesam un numar infinit de realitati probabile, asadar nu trebuie sa ne schimbam realitatea ci doar sa mergem in acea realitate probabila pe care o dorim.
3. Mintea superioara concepe, creierul fizic receptioneaza si mintea fizica percepe. Mintea superioara este cea care ne da indicatii, dar mintea fizica trebuie sa ii permita sa se manifeste. Mintea fizica nu poate stii cum se intampla un lucru, ci doar percepe cum s-a intamplat acel lucru.
4. Totul este unul, unul este tot. Dumnezeu este in fiecare reflexie a sa, in fiecare constiinta si nimic nu poate exista in afara lui. Nimic nu poate exista in afara existentei. Nonexistenta este deja plina cu lucrurile care nu exista.
5. Ceea ce proiectezi, primesti inapoi. Legea atractiei este universala si depinde de noi sa fim intr-o stare pozitiva pentru a atrage lucruri pozitive.
6. Circumstantele nu conteaza, numai starea de spirit conteaza. Exteriorul este o reflexie a ceea ce suntem, si pentru a schimba conditiile exterioare trebuie sa ne schimbam noi prima oara. Nu ii poti cere oglinzii sa zambeasca, trebuie ca tu sa zambesti prima oara.
7. Pentru a materializa ceva, trebuie sa faci o actiune fizica, pentru ca suntem fiinte fizice. Daca nu facem primul pas, de fapt transmitem universului ca nu dorim suficient de mult acel lucru pe care spunem ca il dorim.
8. Timpul este format dintr-o serie de cadre separate si din momentul prezent de putere putem accesa un trecut sau viitor probabil.
9. O profetie este doar reprezentarea energiei care exista la momentul cand a fost facuta profetia. Uneori insasi profetia schimba viitorul.
10. Convingerile pe care le avem determina realitatea pe care o experimentam. Daca schimbam o convingere, schimbam intreaga realitate.
11. 2012 reprezinta sfarsitul carantinei impuse asupra Pamantului. Dupa aceasta data, depinde de noi in ce masura dorim sa luam contact direct cu civilizatiile extraterestre.
12. Daca urmam calea minimei rezistente, vom curge, ne vom dezvolta infinit si vom trai o poveste. Viata este de fapt acel miracol pe care ni-l imaginam.
Daca simtiti ca aceste materiale va ajuta, daca credeti ca si alte persoane vor obtine ceva pozitiv de pe urma lor, postati articolul pe blog-uri, site-uri, facebook, etc. In acest mod, va aduceti contributia si ma ajutati sa imi aduc contributia, la transformarea profunda in care suntem implicati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu